keskiviikko 15. elokuuta 2018

VIIMEISIÄ KESÄPÄIVIÄ


ASU

Paita - Kendrick Lamar merch
Housut - Monki
Kengät - Fila
Hattu - H&M
Lasit - Ray-Ban
Korvikset - Snö Of Sweden (saatu)
Kesä alkaa pikkuhiljaa loppua ja vedin pitkästä aikaa ihan housutkin jalkaan shortsien sijaan, kun lämpöasteet on laskenut jo aika huimasti siihen kolmeenkymppiin verrattuna. Mun puolesta kesä vois vielä jatkua pidempäänkin, mutta valitettavasti asun maassa missä on neljä vuodenaikaa - no can do! 

Syksy on ollut mulle aina sitä aikaa jolloin alkaa jotain uutta ja jännittävää. Nyt kuitenkin ei ole tiedossa mitään elämänmuutoksia tai uusia alkuja, mitä yleensä syksyisin on ollut. Onneksi mulla on tässä elämässä vielä ihan tarpeeksi aikaa tehdä töitä ja kouluttautua lisää ja nyt menen niin kuin sydän sanoo ja päivä kerrallaan. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Kesällä en tietyistä syistä edes jaksanut miettiä töiden tekoa sen kummemmin, joten blogin kirjoittelu jäi myöskin normaalia vähemmälle. Oon nyt kirjoitellut kolmen postauksen viikkotahdin sijaan kaksi kertaa viikossa ja se on tuntunut oikein hyvältä tahdilta ainakin toistaiseksi. Voi olla että nyt kun saisin vihdoin takaisin sen kunnon otteen tähän blogihommaan, pääsisin takaisin siihen normaaliin tahtiin, vaikka kaksi postausta viikossa ei tietenkään ole huono määrä. 

Minkälaista sisältöä te haluaisitte nähdä mun blogissa? Lisää asukuvia ja trendijuttuja? Lisää kauneusaiheisia postauksia? Enemmän oman elämän arkea ja omia ajatuksia? Olisi ihanaa kuulla myös teiltä mitä haluaisitte lukea ja jos teillä on jotain tiettyjä toivepostauksia toteuttaisin niitä mielelläni! Voitte kertoa ajatuksianne ja ideoitanne kommenttiboksissa tai tulla laittamaan Instagramissa viestiä. Palataan ihanat! 

8 kommenttia:

  1. Kaikki on tervetullutta ❤ mä niin tykkään noista housuista!!

    VastaaPoista
  2. Ite tykkään hirveesti sun muoti- ja meikkipostauksista, mutta välissä olisi tiätty just kiva nähdä sitä bloggaajan arkea ja kuulla vaikka tarinoita kuvien takaa tai pieleen menneitä otoksia (nämä varsinaiset postaustoiveet :D)

    VastaaPoista
  3. Tää asu on ihan mielettömän ihana! Tykkään tosi paljon sun asukuvista ja muutenkin tyylipostauksista (:

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST