tiistai 7. elokuuta 2018

UNELMATAKKI


ASU

Takki - Marimekko/Kirppis
Paita - Iskän kaapista
Farkkuhame - H&M
Kengät - Fila
Vyölaukku - Brandy Melville
Korvikset - Snö Of Sweden (saatu)
Pitkästä, pitkästä aikaa asupostausta! Vitsit, että oon kaivannut ihan perus asukuvien räpsimistä - tuntuu, että niiden ottaminen on jäänyt tänä kesänä niin minimiin kuin voi vaan mennä. Toisaalta en ole keksinyt +30 asteen helteisiin mitään inspiroivia asuja: oon pukeutunut lähinnä pyöräilyshortseihin ja ylisuuriin t-paitoihin, wow! Nyt ilmat on lähtenyt kuitenkin viilenemään, josta mä en toisaalta tykkää yhtään. En voi sietää kylmyyttä, harmautta ja pimeyttä! Syksyllä saa ehkä luotua vähän monipuolisempia asuja, joten ehkä sitä kyllä odotan.

Mutta nyt postauksen aiheeseen, nimittäin tähän takkiin! Oon etsinyt jo oikeasti vuosia kirppiksiltä Marimekon Unikko-kuosin farkkutakkia mahdollisimman neutraalissa värissä ja etsintä on ollut vaikea. Nettikirppiksiltä jotkut on pyytäneet melkein satasen hintaa käytetystä vanhasta farkkutakista, enkä ole raaskinut laittaa niin paljoa rahaa siihen, vaikka unelmatakista onkin kyse! 

Marimekko toi tänä syksynä myyntiin uudestaan näitä farkkutakkeja ja hinta oli rapeat 200 euroa. Päätin jatkaa etsintöjäni ja Facebook-kirppiksellä tuli vihdoin vastaan tämä takki 45 eurolla!! Olin kyllä niin onnellinen, kun sain tän takin vihdoin itselleni ja luulin, että tuskin tuun ikinä tätä omistamaan. Tykkäsitkö sä tästä asusta ja takista?

Marimekko-fani kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST