tiistai 28. elokuuta 2018

HENGITÄ VAIN

Ahdistava tunne rinnassa, sydän tykyttää, huimaa, näkö heikkenee, paha olo ja tuntuu ettei saa henkeä. Kroppa tuntuu leijuvan ilmassa ja samalla tuntuu, että taju lähtee. Yrität hengittää tasaisesti, mutta et pysty. Tuntuu kuin joku istuisi rinnan päällä.

Tältä musta on tuntunut viime aikoina. Hautajaiset on ohi, uurna on laskettu - mun elämäni tärkein on nyt ikuisessa levossa. Kaikki on ohi. Mitä seuraavaksi? Tässäkö se nyt oli? Nytkö se todellisuus iskeytyy vasten kasvoja? 

Ja niin se iski.

Päivät on tuntunut entistä vaikeammilta, vaikka ajattelin, että oon selvinnyt ihan hyvin ja saanut surra rauhassa ja käsitellä asioita. Nyt jotenkin kaikki on kääntynyt ylösalaisin enkä tiedä miten päin olisin. Jokainen päivä ahdistaa. Jokainen yö ahdistaa. Tuleva talvi ahdistaa ja kohta on kokoajan vain pimeää. Tekisi mieli vain mennä jonnekin kauas pois ja tyhjentää pää kaikesta, mutta samalla tuntuu että kaikkialla vallitsee vain tyhjyys.Luojan kiitos mulla on vieläkin ihana perhe, ymmärtäväiset ystävät, rakastava poikaystävä ja tämä blogi. Ilman näitä kaikkia mä tuskin nousisin tuolta sängyn pohjalta ylös enää. Edes jotkut asiat ja ihmiset saa mut pidettyä raiteilla, vaikka kovasti tuntuu kaikki nyt horjuvan. Jokainen asia vaatii ponnistelua. Mutta mä yritän. 

Jos sulla on tällä hetkellä samanlaisia asioita mielen päällä tai sulla on menossa jokin vaikea elämäntilanne - muista, että et ole yksin. Hengitä vain, vaikka se tuntuisikin vaikealta. Pidä huolta itsestäsi.

Laita kuulokkeet korviisi, mene paikkaan missä tunnet olosi turvalliseksi ja missä voit olla rauhassa. Nämä biisit ovat auttaneet mua vaikeina hetkinä. Kaikki järjestyy kyllä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan rehellinen postaus. Täällä kärsitään ahdistuksesta, masennuksesta ja paniikkihäiriöstä. Nyt on meneillään hyvä kausi, josta olen erittäin kiitollinen. On aina hyvä muistaa, ettei ole yksin näiden juttujen kanssa. Oot nyt vaikeassa tilanteessa, on tosi ok olla nyt hajalla. Tsemppiä ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksamista sulle jokaiseen päivään ja ihana kuulla, että sulla menee nyt paremmin. Kaikkeni yritän, päivä kerrallaan. Kiitos ♡

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST