lauantai 18. elokuuta 2018

FILMIKUVIA

Ollaan Eetun kanssa innostuttu filmikuvauksesta ja päätin tulla julkaisemaan myös teille meidän räpsimiä kuvia! Kameroina on ollut käytössä Olympus Mju 1 sekä 2 ja molemmat kamerat on ostettu nettikirppiksiltä. Filminä on ollut käytössä Kodak Potra 400 ja Kodak Gold 200 filmiä - infona lähinnä teille, mikäli teitä kiinnostaa tarkemmat tiedot meidän kuvailuista! Pari vuotta sitten meidän villitys oli polaroid-kuvat, mutta nyt filmikuvaus jyrää :D. Ollaan räpsitty kuvia vähän sieltä sun täältä ja jotkut ovat olleet hyviä ja jotkut huonoja, mutta fiilis on tärkein!


1. Käväistiin pikkuisella auringonkukkapellolla napsimassa parit kuvat! Tuo auringonkukkapelto on kyllä aika kämänen verrattuna Haltialan peltoon, mutta menkööt nyt :D.

2. & 3. Kesä 

4. Iltakäppäilyllä ihanassa koto-Kalliossa. Nyt neljä vuotta Kalliossa asuneena en osais kuvitella asuvani missään muussa kaupunginosassa. Ainakin tällä hetkellä viihdyn täällä enemmän kuin hyvin!


1. Klöntalersee - kaunein paikka missä oon ikinä käynyt. Lisää Sveitsin roadtripistä löydät täältä!

2. Tämä kuva on kyllä yks mun lempparein filmikuva. Pian laskeva aurinko ja kauniin väriset pilvet..


1 & 4. Asukuvailun lomassa napattiin myös pari kuvaa filmille. Nääkin näyttää tosi kivoilta!

2. Luzernin kauniiden talojen ympäröimänä.

3. Ajeltiin vähän ympäri Satakuntaa ja mentiin pienen aitauksen ohi, jossa oli tosi kovaäänisiä lampaita. Varsinkin kuvassa olevalla söpöläisellä oli selkeästi meille jotain asiaa!


1. Lisää Luzernia - kaunis vanha kaupunki!

2. Alman Flow-keikalta otettu kuva. Tässä on kyllä tosi kiva fiilis!


1. & 4. Jälleen blogikuvailujen lomassa otetut kuvat. Ensimmäisessä kuvassa on mun mielestä tosi retro-tunnelma!

2. Harjavallan voimalaitoksella voi käydä bongailemassa kivoja auringonlaskuja! Ton päivän auringonlasku ei ihan päätynyt filmille asti ja jäi vähän harmaaksi, höh.

3. Lisää Flow-kuvaa! Ensi vuonna taas juhlistetaan mun synttäreitä siellä.
Pitäskö joskus kuvata kokonainen asupostaus pelkästään filmikuvilla? Se saattais olla aika mielenkiintoista katsottavaa, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST