tiistai 17. heinäkuuta 2018

OCEAN EYES


Kellä muulla alkoi soimaan päässä Billie Eilishin Ocean Eyes? Haha :D 

Mulla on ollut ''bucket listilla'' jo kauan sinisen luomivärin kokeilu ja nyt vihdoin ryhdyin tuumasta toimeen ja toteutin sen! Oon miettinyt tosi kauan miltä sininen luomiväri näyttää sinisten silmien kanssa ja mun mielestä sininen sopii tosi hyvin luomiväriksi, vaikka silmät olisivatkin siniset. Luin jostain joskus, että se on iso moka jos laittaa sinistä luomiväriä sinisten silmien kanssa - höpönpöppöö taas kerran!


Aloitin luomimeikin laittamalla ensimmäiseksi luomivakoon Naked Petite Heat -paletin sävyä Wild Thing, joka on mun ihan lemppari oranssihtava luomiväri! Kun luomivako on hyvin häivytetty ja väriä on tarpeeksi, siirryin sinisen sävyn pariin. Tämä look on tosi helppo tehdä, sillä tähän tarvitsee vaan kahta luomiväriä ja halutessaan highlighteria silmän sisänurkkiin.


Sininen sävy löytyi mun lempparipaletistani Nyxin Ultimatesta sävyssä Brights. Käytin tässä meikissä tosiaan vain yhtä sinisen sävyä ja se löytyy aiemmin mainitusta paletista riviltä kolme, jossa sävy on viimeisenä. Yllätyin kuinka pigmenttinen tämä sävy oli ja luulin aluksi, että joudun rakentamaan tätä sävyä oikein rankalla kädellä, mutta ei huolta: yksi kerros luomiväriä riitti erittäin hyvin! Laitoin samaa sävyä myös alaluomille, jotta sininen pääsee kunnolla pomppaamaan esille.


En laittanut eyelineria enkä irtoripsiä, jotta look pysyy mun näköisenä ja tästä tuli tosi näyttävä myös ilman niitä! Voisin kuvitella meikkaavani tämän meikin esimerkiksi festareille, mutta arkikäyttöön tää on ehkä mulle hieman raju. 

Mä yllätyin miten kiva tästä tuli, vaikka tekovaiheessa mietin, että mitä ihmeen sotamaalauksia mä taas teen mun naamaani. Mitä mieltä sä oot - onko look liian kasari vai just hyvä esimerkiksi festareille? 

4 kommenttia:

  1. Ehottomasti festareille tää look! Niin kaunis <3 Pitäs itekkin olla rohkeempi kokeileen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ Ja kokeile todellakin!! Sulla on niin nätit kasvot, että niihin sopii varmasti mikä vaan :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST