torstai 5. heinäkuuta 2018

INSPIRAATIOTA FESTAREILLE


KUVAT: 1(1), 2, 3(3), 4, 5, 6 & 7
Festarit on kesän kohokohtia ja myös festarityyli on tärkeä osa koko festarikulttuuria. Mä itse suosin festareilla siistejä, mutta tyylikkäitä vaatekokonaisuuksia, mutta ne pitää olla myös sellaisia joissa on mukava olla koko päivän. Korkkarit ja kireät vaatekappaleet jäävät siis mulla ainakin kaappiin ja valitsen löysiä vaatteita sekä lenkkarit tai maiharit jalkoihin. 

Kokosin teille monen eri tyylistä inspiraatiota tuleville festareille ja käydään ne kohta kohdalta läpi!

1. FESTARIMEIKKI JA -HIUKSET

Moni viimeistelee meikkinsä festareille erilaisilla glittereillä ja glitterit sekä värikkäät meikit tuovat sen juhlafiiliksen! Ainakin Glitternisti on monilla festareilla ollut tekemässä glittermeikkejä ihan paikan päällä, mutta jonot ovat olleet myös aika pitkät kyseisiin pisteisiin. Mun viime vuoden festarimeikkipostauksen pääset lukemaan täältä.

Mä laitan itse yleensä festareille hiukset jotenkin kiinni, jotta en kokoajan haroisi niitä pois kasvoiltani ja saan keskittyä vaan olennaiseen. Letit ja nutturat pitää hiukset pois kasvoilta ja näyttävät myös hyvältä!

2. DAD SNEAKERS

Isot chunky/dad sneakerit on mun ostoslistallani seuraavana ja näitä popoja onkin näkynyt jo pitkin vuotta. Valitettavasti Balenciagat jää multa ostamatta, mutta onneksi myös edullisemmat merkit on tehneet näistä kengistä omat versionsa! 

3. KUKKAMEKOT

Onko ne edes festarit, jos kellään ei oo päällä kukkamekkoa?! Kukkamekko on varmasti yleisin festarivaate ja mekkoa voi piristää erilaisilla vöillä, vyölaukuilla, koruilla tai hatuilla. Kukkamekot näyttää erittäin hyviltä yhdistettynä maihareihin ja näin saa hentoon asuun vähän kovuutta.

4. SETIT

Setit on helppo ja trendikäs valinta festareille. Settejäkin on laidasta laitaan - on hame ja toppi yhdistelmää tai pusero ja housut yhdistelmää. Kuvassa oleva setti on mun mielestä aivan ihana ja kesäinen!

5. AURINKOLASIT

Aurinkolasit on ehdoton festariasuste! Itse tykkään pitää joko mun lemppareita Ray-Banin Roundeja tai leikitellä värikkäillä aurinkolaseilla.

6. MEKKO JA FARKKUTAKKI

Pettämätön klassikko! Tää on sellainen asu, jonka mä varmaan pukisin joillekin festareille. Ja jälleen maiharit ja mekko: paras yhdistelmä ikinä!

7. HAMEET

Nämä menee aika samaan kastiin mekkojen kanssa, mutta halusin kuitenkin mainita nämä! Hameiden kanssa on super helppo yhdistellä eri yläosia ja iltojen viiletessä heittää joko takki tai neule niskaan. Mä itse tykkään röyhelö-, kukka- ja nappihameista.
Inspiroiduitko? ♡ Ihanaa festariviikonloppua kaikille jotka ootte menossa Ruissiin! Multa jää se tänä vuonna väliin, mutta Flow'ssa nähdään.

4 kommenttia:

  1. Kivoja vinkkejä oot koonnut, näitä vois itsekin hyödyntää, jos vielä festarit kutsuu vielä tänä vuonna! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, tällaset vibat inspiroi muakin just nyt! Erityisesti kukkamekot, farkkutakit ja vähän tollaset 90-lukuun viittaavat jutut on ihania! :)

    - Kiia \\ https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST