torstai 28. kesäkuuta 2018

MÖKKIELÄMÄÄ LOMALEIVOSSA

Yhteistyössä LomaLeivon Vuokramökit

Vaikka mun mökkireissu päättyikin odotettua aikaisemmin, halusin silti tulla kertomaan teille mitä kaikkea yhden päivän, illan sekä yön aikana ehdittiin tekemään. Oltiin tosiaan jo ennen kesää alettu suunnittelemaan ihanien blogimimmien kanssa kesämiittiä ja päädyttiin rauhalliseen mökkiviikonloppuun. Paikaksi valikoitui Joutsassa sijaitseva LomaLeivo ja meitä lähti kaiken kaikkiaan 16 bloggaajaa nauttimaan mökkielämästä!


LomaLeivolla on vuokrattavana kolme eri mökkiä; Kaisla, Kielo ja Kissankello sekä pienempi kesätorppa Himma. Meillä oli käytössämme punaiset Kielo ja Kissankello mökit, josta löytyi kaikki tarvittava! Rantaan 200 metrin matka pitkospuita pitkin, terassilla ulkoporeallas sekä grilli - kaikki mitä mökkireissulta voi oikeastaan toivoa. 

Mökkien emäntä Viola otti meidät lämpimästi vastaan ja kertoi mm. Röykkälän lammastilan toiminnasta, joka sijaitsee aivan mökkien vieressä.


Oltiin Ainon ja Emmin kanssa ensimmäiset paikan päällä ja odoteltiin tovi muita. Kun kaikki olivat päässeet asettautumaan mökeille, alettiin tekemään yhdessä grillisafkaa ja illemmalla lilluttiin ulkoporealtaissa ja voi että kun tulee lämmin fiilis siitä, kuinka kiva päivä ja ilta oli. 

Valvottiin aika myöhään ja saatiin myös päähänpisto lähteä puoli kahdelta yöllä metsän läpi rantaan ja yöuinnille! Mä jätin uinnit väliin, mutta tossa hetkessä oli jotain niin taianomaista. En tuu kyllä ikinä unohtamaan tuota hetkeä. Jo nouseva aurinko, hiljainen ranta ja ystävät ympärillä. Sekä pari hyttystä.

Noora ja Aino 

Kiitos kaikille ihanille bloggaajakollegoille tästä reissusta ja super isot kiitokset LomaLeivolle, jotka ottivat meidät ilolla vastaan! Vaikka mun viikonlopulle nyt sattuikin surullisempi loppu, ei hyvät muistot ja fiilikset tältä reissulta lähde koskaan pois mun mielestä. Oon äärettömän kiitollinen siitä, että sain viettää tämän yhdenkin päivän aivan loistoporukan kanssa näissä maisemissa. 

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin kiva reissu ja saitpas ihania kuvia otettua <3

  VastaaPoista
 2. vitsit mitä kuvia<3 Oli kyllä niin mukava toi perjantai-ilta! Ihanaa oli tutustua suhunkin vähän paremmin :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ ja niin oli, toivottavasti nähdään taas pian!!

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST