torstai 7. kesäkuuta 2018

KUKKAMERESSÄ


ASU

Farkkutakki - Nelly
Paita - H&M
Hame - Kirppis
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Kirppis
Lasit - Nelly
Oltiin viime viikolla kuvaamassa Haagan Alppiruusupuistossa ja tämä oli nyt toka kerta kun käyn siellä! Suosittelen käymään tuolla, jos ootte Helsingissä tai muutenkin näillä huudeilla - olo on kuin sadussa kun kävelee noita kapeita pitkospuita pitkin. Puiston yhteydessä on myös toinen puisto, jossa nämäkin asukuvat otettiin keltaisten kukkien vieressä. 

Löysin Porin Home & Second Hand kirppikseltä tämän asun nappihameen ja voi jumpe miten onnellinen olin kun löysin tämän. Tuun höpisemään teille vähän lisää tästä nappitrendistä ja muista trendeistä seuraavassa postauksessa, joten pysykää kuulolla! 

Lähdin kokoamaan asua tämän hameen ympärille ja päädyin valkoiseen paitaan ja takkiin, jotka sopivat mun mielestä ruskean kanssa älyttömän hyvin. Oli vähän viileämpi päivä niin sain vihdoin pukea tämän Nellyltä saamani valkoisen farkkutakin, jota itseasiassa käytin viimeksi Ranskassa kuukausi sitten! Rakastan yhdistää maihareita midihameiden kanssa, joten Martsut pääsi tähän asuun mukaan ja myös samaiselta Porin kirppikseltä löytämäni uusi olkilaukku.

Tykkäsin tästä asusta - tykkäsitkö sä? :)

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST