maanantai 18. kesäkuuta 2018

ISÄ


Lepää rauhassa rakas isä. En olisi parempaa isää voinut toivoa. Luulin, että meillä olisi ollut vielä vähän enemmän aikaa, mutta kaikki kävi niin nopeasti ja tuli sun aika lähteä. Nyt sulla ei ole enää kipuja eikä sun tarvitse enää kärsiä. Tiedän, että oot aina läsnä mun elämässä sieltä jostain. 

Tänään olisi sun synttärit eikä ehditty antamaan sulle meidän ostamaa lahjaa, mutta voidaan laittaa se sulle arkkuun mukaan. Tiedän, että olisit tykännyt siitä aivan varmasti. 

Sä teit musta minut ja oon niin äärettömän ylpeä kaikesta, mitä oot tehnyt elämäsi aikana. Oot nähnyt ja kokenut vaikka mitä ja sulta oon perinyt rohkeuteni. Oot mun esikuva ja sankari. Oot antanut mulle kaikki avaimet elämään ja en ikinä unohda sun neuvoja. Mun sydän on palasina, mutta sun on nyt hyvä olla ja se on kaikkein tärkeintä. Rakkaus ei kuole koskaan. Ja sun elämä jatkuu mussa - en ylpeämpi tytär voisi olla. 

Me nähdään vielä.

18.6.1974 - 16.6.2018
Pidän nyt pienen breikin blogista. Palaan taas kun siltä musta tuntuu. Kiitos kaikille osanotoista ja muistamisista - arvostan niitä todella paljon. 

7 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST