sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

7 KESÄN LEMPPARITRENDIÄ


KUVAT 1, 2 (2), 3, 4, 5, 6, 7

Kyllä se kesä sieltä tuli ja vielä aivan ihanilla aurinkoisilla hellesäillä! Jotkut trendit keväältä - kuten kukkakuosi ja kirkkaat värit - ovat edelleen mulla kovassa suosiossa, joten en viitsinyt niitä enää uudelleen tähän listata. Mun kesän lempparitrendeistä löytyy rantafiilistä, ysärivaikuitteita sekä hameita shortsien sijaan. Mennään kohta kohdalta lempparit läpi!
1. SAMAA VÄRIÄ OLEVA FARKKUTAKKI JA FARKKUALAOSA

Tämä trendi on mun yksi suosikkitrendeistä vuodesta toiseen. Matchaavat farkkuvaatteet toimii aina ja tämä kuvassa näkyvä asu pelastaisi monet asukriisipäivät! 

2. OLKILAUKUT JA VERKKOKASSIT

Ette varmasti oo voinut välttyä siltä tiedolta, kuinka paljon rakastan olkilaukkuja! Tällä hetkellä multa löytyy verkkomainen laukku, perinteinen iso laukku sekä puukahvoilla varustettu laukku. Olkilaukut tekee asusta heti super-kesäisen ja tuo sitä ihanaa rantafiilistä. Kaikki olkilaukkuni olen löytänyt kirppiksiltä ja suosittelen katsastamaan ne ennen kuin menisi katsomaan ketjuliikkeiden tarjontaa - kirppiskamoissa vintagefiilis on taattu! Näitä on yllättävän helppo yhdistää asuun kuin asuun ja tuutte varmasti näkemään näitä laukkuja mun tän kesän asukuvissa yllin kyllin.

3. OLKIHATUT

Yksi ostoslistalla oleva asia on olkihattu! Oon pyörinyt ympäri kirpputoreja, mutta en oo löytänyt vielä sopivaa hattua. Ollaan mitä luultavammin menossa jonnekin ulkomaille vielä kesän aikana, joten tää olisi sinne hyvä hankinta suojaamaan päätä paahtavalta auringolta.

4. YKSITYISKOHDAT TOPEISSA

Simppelinkään topin ei tarvitse olla tylsä! On röyhelö-olkaimia, sidottavia olkaimia, rypytettyjä materiaaleja sekä off-shoulder hihoja. 

5. SYDÄNAURINKOLASIT

Näiltäkään ette ole voineet välttyä, mikäli ootte mun asupostauksia lukeneet aikaisemmin! Sydänaurinkolasit pääsevät mun nenän päälle oikeasti lähes joka päivä ja niistä on tullut mun aivan lemppari aurinkolasit heti Ray-Banien jälkeen. Mulla on tällä hetkellä valkoiset, mutta mustat olisivat seuraavaksi ostoslistalla.

6. NEULE + MIDIHAME

Tämä yhdistelmä on 10/10! En oo vielä päässyt tänä kesänä tällaista asua toteuttamaan, koska on ollut niin lämmin (ihanaa, että noin voi sanoa Suomen kesästä!), mutta viileämpinä päivinä hyödynnän tämän tyylin varmasti. Myös samaa väriä oleva ylä- ja alaosa on aivan napakymppi ja freesi valinta.

7. NAPIT

Ysäriltä tutut isot napit ovat tehneet paluun! Niitä löytyy nyt niin paidoista kuin alaosistakin ja aluksi hieman epäröin tätä tyyliä, mutta kirppikseltä ostamani ruskea nappihame on mun yksi tän hetken lempparihameista. 


Ootko sä tykästynyt samoihin trendeihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST