torstai 3. toukokuuta 2018

PIKAMOIKAT ENNEN LÄHTÖÄ

Kuvat 1 ja 4: Marianne
Huh, mitä pyöritystä nämä viime päivät on ollut! On pitänyt hoitaa tuhat ja miljoonaa asiaa ja kytätä jatkuvasti to do -listaa, ettei mitään nyt pääsisi unohtumaan. Oon huomenna lähdössä siis Nellyn järjestämälle matkalle Cannesiin yhdeksi vuorokaudeksi Janinan kanssa ja voi vitsit, miten innoissani oon! Oon viimeksi ollut ulkomailla melkein tismalleen vuosi sitten, joten tämä yksikin pieni pyrähdys tekee todellakin terää. Yövytään viiden tähden hotellissa (!!)  ja saatiin valita kahteen eri juhlaan asut ja voi morjes miten kauniit mekot valitsin näihin juhliin. Ensi viikolla tulee siis olemaan luvassa Cannes painoitteista postaustulvaa, mutta uskon että ootte yhtä innoissaan niistä kuin minäkin!

Postauksen kuvat on otettu viime viikolla ja oli aika tapahtumarikas viikko sekin. Torstaina kävin YSL Beauty club -bileissä ja pukukoodina oli rock chic, joka sai mut kyllä pohtimaan asua moneen kertaan. Päädyin kuitenkin Junkyardin* röyhelöhameeseen, kukkapaitaan, nahkatakkiin ja nilkkureihin, joka oli kyllä hyvä valinta. Rockista en tiedä, mutta ainakin oli tumma asu. Ilta oli tosi kiva ja pääsin taas tutustumaan aivan ihaniin uusiin tyyppeihin!

Perjantaina käväisin myös Polhemin pr-päivillä ja ihastuin kuvassa näkyvään Ginatricotin Exclusive malliston mekkoon ja jumpsuittiin. Ginaan on tullut myös myyntiin kenkiä, jotka näytti todella upeilta! Mallisto on aika korkkaripainotteinen, joten lenkkarifanit ei välttämättä saa siitä hirveästi mitään irti. 

Tämä ilta menee vielä viimeisiä pakkailuja tehdessä ja yhtä mekkoa pitää myös lyhentää mulle sopivaksi. Onneksi äitini on sopivasti Helsingissä käymässä ja hän rientää avukseni! Mun minireissua voi seurata Instagramista, mistä mut löytää nimimerkillä @emiliakomulainen. Instastorya tulen varmasti päivittelemään aina, kun saan Wifin puhelimeeni. Palataan taas ensi viikolla 

*tuote saatu, mainoslinkki

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST