sunnuntai 27. toukokuuta 2018

LÄMPÖÄ JA HOHTOA


Lähetti toi yksi päivä mun ovelle Urban Decayn tuotteita ja taisin hieman hyppiä tasajalkaa, kun huomasin paketissa olevan Naked Petite Heat -luomiväripaletin. Oon haaveillut Heat paletin julkaisusta asti sen ostamista, mutta en ikinä saanut sitä aikaiseksi, koska olin hieman pettynyt jo ennestään tuttuihin Naked-paletteihin. Joissain sävyissä on ollut huono pigmentti ja jotkut eivät häivyttyneet kunnolla, joten paletit alkoivat pikkuhiljaa jäämään yhä useammin kaappien perukoille. Olin kuitenkin kuullut, että Urban Decay olisi parantanut tuotteitaan ja että tässä paletissa olisi pigmentti kohdillaan.


Kyseessä on siis Heat-paletista miniversio, jossa kaikki sävyt ovat mattaisia. Ja voi pojat, enhän mä oikeasti muuta tarvitsekaan kun tämän paletin! Jos paletissa vielä olisi keltainen sävy, niin sitten nimeäisin tämän ehdottomasti vakkaripaletikseni. Plussaa myös pienestä koosta, joka on helppo ottaa mukaan eikä vie tilaa meikkipussissa.

No mutta, entäs ne sävyt? Paletista löytyy niin vaaleita kuin tummiakin sävyjä eikä tässä ole yhtään sellaista sävyä, joka ei pääsisi ikinä käyttöön. Käytin tän postauksen meikkiin paletista kolmea eri sävyä - Inhale'a, Wild Thing'ia sekä Heist'ia.


Ja kyllähän sitä pigmenttiä löytyy! Sivellintä ei tarvitse kuin hiukan dipata väripannussa, kun tuotetta on jo tarpeeksi. Vaaleat sävyt on ollut mulle aina vähän hankalia, joten sen työstämisessä meni hieman enemmän aikaa. Laitoin vaaleinta sävyä silmän sisänurkkaan ja sitten lähdin häivyttelemään sävyjä niin, että tumminta sävyä Heist laitoin aivan ulkonurkkaan. Sävy Wild Thing oli tässä silmämeikissä eniten hallitseva ja laitoin sitä myös luomivakoon sekä alaluomelle. 


Oon myös löytänyt uuden highlighter-ihastuksen Kicksin Glow Kitin, jonka sain testiin Marsaanalta. Tämä toimii loistavasti vähän ruskettuneella iholla! Oon tykännyt sekoittaa näitä vähän miten sattuu, mutta eniten käytän sävyä Carefree. Näitä voi myös käyttää luomiväreinä - oon testannut ja todennut toimivaksi!
Mun top 3 vinkkiä tämän meikin luomiseen:

1. Laita peitevoidetta vaalean luomivärin alle, jolloin sävy pääsee paremmin oikeuksiinsa.

2. Häivyttele ylä- sekä alaluomen luomiväri rohkeasti reilusti ulommas luomilta, jolloin meikki näkyy paremmin ja avaa katsetta aivan erilailla. Alaluomen meikkaaminen on tärkeää ja ripsari alaripsissä avaa myöskin koko katsetta!

3. Laita korostuksen alle voidemaista korostustuotetta, joka tuo hohdon vielä paremmin esille.

2 kommenttia:

  1. En käsitä miten sulle sopii tällaiset värit silmämeikkiin näin hyvin! Eikä oo edes eka kerta kun ihastelen asiaa ja oon sen varmasti joskus sanonutkin! :D Käytätkö ikinä mitään sinistä (tai vihreää)? Voisitko ihan mielenkiinnosta tehdä sellasen silmämeikin joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimät sävyt toimii aina!! Ja vitsi oon kauan halunnut kokeilla sinistä luomiväriä, koska kiinnostais tietää miltä se näyttää sinisten silmien kanssa. Pitää testata!

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST