torstai 24. toukokuuta 2018

KELTAINEN HAME


ASU

Paita - Carlings
Hame - Nelly
Kengät - Dr. Martens
Kassi - Kirppis
Lasit - Ray-Ban
Tässä tulee nyt mun lemppareimmat asukuvat pitkään aikaan! Tämä taitaa olla myös ensimmäinen kunnon kesäasu mun blogissa tänä vuonna. Oltiin Suomenlinnassa viime viikonloppuna pyörähtämässä ja kuvattiin siinä samalla tämä erittäin keltainen asu. Laitoin Instagramin Storyyn kuvan tästä ryppyisestä hameesta ja vitsi, miten paljon kehuja se sai! Se onkin kyllä aikamoinen piristysruiske ja noi röyhelöt vaan kruunaa kaiken. Päätin myös kokeilla yhdistää maihareita midihameen kanssa ja tykkäsin tosi paljon tästä yhdistelmästä!

Toinen uusi juttu on kuvissa näkyvä verkkokassi. Löysin sen kirppikseltä ja hintaa oli muistaakseni vain neljä euroa! Mulle tulee tosta kassista välittömästi kunnon kesä- ja rantavibat ja nimesinkin tuon mun kesäkassiksi. :D Oon pitänyt tuolla sisällä mun vyölaukkua ilman sitä vyötä, jotta pienemmät tavarat ei putoa kassista teille tietämättömille.

Tykkäsitkö tästä kesäasusta? 

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST