sunnuntai 13. toukokuuta 2018

KAUNIS HYMY

Kaupallinen yhteistyö: Pepsodent

Oon ollut aina vähän epävarma hampaistani ja oikeastaan epävarmuus lähti siitä, kun muut alkoivat huomauttelemaan mulle hampaistani. Mulla ei ole mikään tasainen valkoinen hammasrivistö ja kulmahampaani ovat myös aika terävät, mutta en nähnyt niissä ongelmaa ennen kuin siitä mulle sanottiin. ''Sulla on vampyyrihampaat'' on ollut aika yleinen kommentti, mitä oon saanut kuulla ventovierailtakin. Mun mielestä ton tapaiset kommentit on aika turhia, sillä mitä mä mun hampailleni voin?

Epävarmuus oli eniten läsnä teini-iässä. Opettelin nauramaan niin, että pidin kättä aina suuni edessä ja harjoittelin peilin edessä hymyilemistä niin, että hampaani näkyisivät mahdollisimman vähän. Pelkäsin sitä, miten uudet tuttavat reagoivat hampaisiini ja jäisikö ne kyttäämään niitä ja kommentoimaan niitä. Tunsin sen, että kohta tulee taas se niin kuultu vampyyri/torahammas-kommentti ilmi.

Julkaisin ensimmäisen hammashymyllä varustetun kuvan itsestäni viime kesänä ja olin juuri täyttänyt 20 vuotta. Meni hurjan monta vuotta, ennen kuin uskalsin julkaista sellaista kuvaa. Opettelin pienin askelin hyväksymään hampaani ja luopumaan kaikista korjausoperaatiohaaveista, joiden hinnat olisivat olleet monta tonnia. Mut on tällaiseksi luotu, hampaani ovat yhtälailla osa omaa persoonaani - miksi niitä pitäisi piilotella? Mä oon se mikä mä oon ja jos jotain haittaa mun ulkonäkö, se ei ole mun ongelma. 

Mun mielestä kauniita asioita omassa kehossaan ja kasvoissaan saa korostaa. Silmämeikin avulla korostan esimerkiksi suuria ja sinisiä silmiäni ja korostusvärillä poskipäitäni. Hampaidenvalkaisulla korostan hampaitani ihan samalla tavalla kuin meikillä kasvonpiirteitäni!

 Oon vasta hiljattain tutustunut eri hampaiden valkaisumenetelmiin ja oon kokeillut kotona hampaidenvalkaisumuotteja, mutta totesin ne aika epämukaviksi ja jaksoin räpeltää niillä varmaan noin kuukauden ajan. Sain mahdollisuuden testata tätä uutta Pepsodentin White Now -valkaisukynää ja tämä on niin paljon helpompi valkaisutapa ja varsinkin mun kaltaiselle laiskurille se nopein tapa. Kyseessä on siis nimensä mukaan kynä, joka valkaisee hampaita välittömästi ja vaikutus pysyy väliaikaisesti. Vaikka vaikutus onkin väliaikainen, en oo kokenut sitä mitenkään ongelmaksi. Tuotetta voi käyttää aina kun haluaa ja kun on sellainen fiilis!


Oon käyttänyt tätä osana meikkirutiinejani ja lisään tätä aina viimeisenä, kun koko muu meikki on valmis. Pienen kokonsa ansiosta tää kulkee helposti mukana meikkipussissa tai vaikkapa käsilaukussa! Paras lopputulos tulee, kun käyttää myös samaa sarjaa olevia White Now -hammastahnoja. Tuotetta voi myös laittaa kaksikin kerrosta, jos haluaa vielä valkoisemman efektin! Kynässä ei ole hammaskiillettä kuluttavia ainesosia, joten tätä voi huolettaa käyttää joka päivä juurikin vaikka osana meikkirutiineja. 
Ootko sä kokenut epävarmuutta sun hampaistasi ja ootko päässyt niistä yli? Haluaisin myös kuulla teidän samankaltaisia kokemuksia. Ja muistakaa - ootte kauniita just niin kuin te ootte. Teidän ei tarvitse miellyttää ketään muita, kuin itseänne. Tärkeintä on, että itse tunnet olosi hyväksi omassa kehossasi. 

Psst! Mun Instagramissa on meneillään myös arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Pepsodentin White Now -tuotepaketin. Kipin kapin siis osallistumaan! :)

6 kommenttia:

 1. Mä sain just tän saman, mutta en oo vielä kerennyt koittamaan! :) Rakastan ihmisten hymyjä kun ne on niin uniikkeja! ♥

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun hampaat on just upeat! Se on kyllä niin harmi, että monesti niitä omia uniikkeja piirteitä häpeilee itse, vaikka muut pitää niitä monesti vaan älyttömän siisteinä! :D Nuoruusvuodet on kyllä pahoja kun silloin on muutenkin yleensä vähän epävarma itsestään ja alkaa tiedostamaan ja miettimään asioita uudella tavalla, joten kaikki ikävät kommentitkin jää päähän pyörimään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Ja puhut ihan totta, erilaisuutta helposti alkaa häpeämään. Nuorena kuulin tosi paljon rumia kommentteja mun ulkonäöstä ja se toi aivan kauheat ulkonäköpaineet. Nyt vähän vanhempana ikävät kommentit on onneksi vähentyneet ja on oppinut pala kerrallaan hyväksymään itseni :)

   Poista
 3. Kaikki hammaspulmat lähti liikkeelle siitä, kun 8-vuotiaana sain oikomiskojeen. Kyseessä ei ollut "ratakiskot" tai mikään selkeästi näkyvä elementti, mutta oikomiskokemuksen jälkeen oon ollut ihan älyttömän tietoinen omista hampaistani.

  10-vuotiaana mulle sanottiin ensimmäisen kerran, että mulla on keltaiset hampaat. Mä olen perinyt hammasluun äidiltäni eikä sille mitenkään paljoa mahda, ellen ole valmis laminaatteihin. Myöhemmin olen saanut kuulla kaikkea älytöntä keltaisten hampaiden pelosta lähtien ja mä olen edelleen jokseenkin arka hampailla hymyilijä uusien ihmisten keskuudessa, vaikka mulla suora ja puhdas legorivistö onkin. Joskus 19-vuotiaana päätin vain, että fuck it. Olkoot. Nää hampaat on osa mua eikä ne muuksi muutu. Ne eivät ole vaikuttaneet mun parisuhteeseen tai koulu- ja työpaikkojen saamiseen. Ja jos jollakin oikeasti on ongelma mun hammasluun värin kanssa, niin parempi kun pysyykin poissa meikäläisen elämästä :-D Jälkikäteen harmittaa ihan älyttömästi, ettei se oma aito ilo oo välittynyt esimerkiks teini-iässä otetuista kaverikuvista, kun oon vaan keskittynyt omien hampaiden peittämiseen. Onko se nyt sitten elämää..?

  Sulla on valloittavan persoonallinen hymy ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin lukeneeni joskus kaaaauan sitten blogistasi siitä, kun kerroit tästä ongelmasta sun hampaidesi kanssa. Mietin silloin, että mitä ihmettä - jos mulla olisi tuollaiset hampaat, en muuta tekisi kuin hymyilisi hampailla koko ajan :’D Hammasluun väriin ei voi kukaan vaikuttaa ja mullakaan ei ole ikinä ollut mikään vitivalkoinen hymy, eikä valkaisumenetelmätkään niitä pysyvästi valkoisiksi tee.

   Just parasta, että ollaan molemmat päätetty että fuck it ja hymyillään vaan entistä leveämmin ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST