maanantai 7. toukokuuta 2018

BONJOUR, CANNES!

Kuvat musta: Janina

Cannesista on nyt kotiuduttu! Vaikka tää matka oli tosi lyhyt mahtui yhteen päivään ja iltaan vaikka mitä. Perjantai-aamulla oli lähtö kohti Helsingin lentokenttää klo 6.00 ja Cannesissa oltiin n. kahden aikaan päivällä. Meidän piti ensimmäiseksi lentää Helsingistä  Tukholmaan, josta lähti meidän oma Nelly Charter lento. Ja mitä meinaan omalla - koko kone oli täynnä meitä vaikuttajia ja bloggaajia sekä lentokoneen kyljessä oli Nellyn tarrat!! 

Päivä Cannesissa oli tosi hektinen ja kaikkea mitä oltaisiin haluttu tehdä ei todellakaan ehditty toteuttamaan. Varsinaiset päiväbileet ja myöskin myöhemmin illan bileet olivat Cannesin keskustasta vähän kauempana sijaitsevalla isolla kartanolla, Palais Bullesissa. Kun ajettiin bussilla tuonne vuoristolle missä kartano sijaitsi, mun suu vaan loksahti auki ja en meinannut käsittää miten kaunista siellä oli ja ne kaikki huvilat olivat niin hienoja, etten varmaan ollut ikinä nähnyt mitään vastaavaa. En vieläkään oikein käsitä sitä, että tosissani kävin tuolla ja vietin aikaa aivan mahtavien ihmisten kanssa luksushuvilassa ja yövyin viiden tähden hotellissa. Oon niin kiitollinen tästä kaikesta Nellylle, oli niin mahtavaa päästä mukaan tälle unohtumattomalle reissulle!

Kun oli kyse vaan lyhyestä matkasta, oli aikataulu myös sen mukainen. Oltiin kokoajan menossa ja välillä piti vähän selvitellä päätä että missä mennään, koska tuntui että ei pystynyt oikein keskittymään mihinkään täysillä ja kokoajan ympärillä tapahtui jotain. Tähän lisäksi vielä väsymys ja nälkä, niin kaaos on koossa. Joissakin järjestelyissä ja aikatauluissa olisi myös ollut parantamisen varaa. Meillä oli noin tunnin verran aikaa hengähtää ja freesautua hotellilla taas ennen kartanolle lähtemistä, jonne kesti ajaa bussilla lähes 40 minuuttia. Piti vain toimia ripeästi ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin :D.


Kaikesta huolimatta matka oli todella onnistunut ja Cannes oli aivan älyttömän upea. Tuonne pitää kyllä mennä paremmalla ajalla, koska nyt ei ehtinyt näkemään hirveästi mitään. Olin kaivannut niin kauan palmuja ja lämmintä merituulta, että saatoin tirauttaa parit onnenkyyneleetkin tuolla, haha! Mietittiin Janinan kanssa, että olisi pitänyt jäädä pitkäksi viikonlopuksi tuonne, mutta hoksattiin se vähän liian myöhään. Ensi kertaan, Ranskan riviera!

Tuun julkaisemaan teille vielä tän viikon aikana day & night party - asut, joten jos ne kiinnostaa niin pysykää kuulolla. 

8 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa niiiin ihanalle!! 💛

  VastaaPoista
 2. Oii näyttää hianolta ja sää näytät hianolta!! Sitä oon miättiny että miten pitkätukkasena saat kivan nutturan aikaseksi? Mulla on aika pitkä letti ja tuntuu että sotkunuttura on hankala, kun jää se "häntä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super vaikea selittää, mutta teen juurikin niin että jätän sen ponnarin ”puolilleen” eli jää se häntä, mutta kieputan sen ponnarin alle ja sit isonnan ja löysennän koko nutturaa, niin siitä tulee tollanen iso ja rento :) En tiedä sainko selitettyä selvästi, mutta yritin kuitenkin! :D

   Poista
 3. Oi että miten ihanalle kuulostaa <3 Palmut, merituuli ja aurinko täällä kans mielessä... :') Ei enää kauaa !

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST