torstai 31. toukokuuta 2018

14 X PUHELIMESTA1. Istuskeltiin Ainon ja Saran kanssa Porin Terrace Bar & Restaurantin kattoterassilla ja se oli kyllä kiva paikka viettää iltaa! Plussaa myös tosta mocktailista, joka maksoi alle 2 euroa.

2. Grillailtiin myös yksi päivä Ainolla ja onnistuttiin sen kummemmilta katastrofeilta! Nyt tekiskin mieli tofua....
3. Yks kauneimmista kuvauspaikoista Porin suunnilla - Ahlströmin ruukit!

4. Laitettiin aurinkotuolit terassille ja Max seurasi vierestä jos vaikka vois jeesiä jossain, voi pientä!
5. Hyvä meikki- ja hiuspäivä täytyy aina ikuistaa, koska niitä päiviä on todella harvoin. Yleensä joko meikki onnistuu mutta hiukset ei tai toisinpäin!

6. Arantilankoski auringonlaskun aikaan tuo aina mieleen lapsuuden kesät. 7. Golden hour -  the best hour!

8. Fun fact: Oon ihan kauhee kukkafriikki ja pysähtelen aina katselemaan kukkakauppojen tarjontaa. Auringonkukkakautta odotellessa!
9. Kalliossa on vaikka kuinka paljon kauniita taloja ja yks mun haaveista ois joskus asua tällaisessa vanhassa värikkäässä talossa. Niin symppis!

10. Mustavalkoinen asu piristettynä Unikko yksityiskohdilla! Tää asu oli yllättävän kiva, vaikka olikin yksinkertainen.11. Marsaanalla oli Finn-Crisp näkkäreiden lanseerauksen yhteydessä kiva sisäpiknik, jossa sai koristella oman näkkärinsä makunsa mukaan. Silti mun mielestä näkkäri on parhaimmillaan ilman mitään hifistelyjä!

12. Yhden pressipäivän jälkeen mentiin Janinan, Suvin ja Aadan kanssa Stockmannin Roofille! Oli ihana nähdä tyttöjä. 13. Hetki tän kuvan ottamisen jälkeen kun lähdettiin pois tuolta kalliolta, liukastuin rantakivetykseen ja sain jalkaani kivan haavan. Täst lähin pitää olla varovaisempi!

14. Bongasin Leineperin ruukilta tämän Krekula-mökin! En ole varmaan ikinä täällä maininnut siitä, että alkuperäinen sukunimeni on tosiaan Krekula. En oo ihan varma liittyykö tämä mökki meidän sukuun jotenkin, mutta mahdollisesti liittyy, sillä sukuani on asunut juurikin tuolla Leineperissä.

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST