maanantai 23. huhtikuuta 2018

VALMISTUJAISET MÖKILLÄViikonloppuna juhlittiin mun valmistumista mökillä Porin Kuuminaisissa meren rannalla. Villa Mäntyniemessä sielu todellakin lepäsi ja en meinannut saada silmiäni irti tuosta merinäkymästä. Onneksi Eetu oli kameran takana ja sai ikuistettua tämän päivän, joka oli kyllä unohtumaton. 

Tämä oli kyllä heittämällä yksi elämäni parhaimmista päivistä ja oon niin onnellinen, että sain viettää sen perheen, sukulaisten, ystävien ja Eetun kanssa. Mitään ei tuosta päivästä puuttunut ja jään niin lämmöllä muistamaan tätä päivää. Syötiin hyvää ruokaa, grillailtiin, herkuteltiin, kilisteltiin monta kertaa, paljuiltiin, saunottiin, pidettiin hauskaa ja luotiin paljon uusia muistoja!

Ihanan päivän kruunasi vielä se, että sain tietää voittaneeni Nellyn järjestämän matkan Ranskan Cannesiin jonne menen Janinan kanssa ensi viikolla ja kirsikkana kakun päälle paras ystäväni pyysi minua kaasokseen! 

Kiitos kaikille jotka olitte mun päivässä ja illassa mukana sekä lämmin kiitos kaikille onnitteluista. Taas yksi askel eteenpäin. 

10 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista juhlista ❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! ❤️ Ja voi kiesus oon kade tosta Nellyn reissusta!! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana♡ Kävi kyllä älyttömän hyvä tuuri kun voitettiin se Janinan kanssa! :)

   Poista
 3. Onnea ja ei vitsi pääset reissuun ja vielä kaasoksikin!!!<3 Aika ihania juttuja tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!! Mua kehotettiin laittaa vielä lotto menemään jos onni jatkuis, haha :D

   Poista
 4. Paljon onnea valmistumisesta <3 Ja miten ihania kaikkia juttuja tulossa :')!!

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST