sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

TRENDI - PASTELLIT


KUVAT - PINTEREST


Ihanaa huhtikuun ekaa ja pääsiäistä teille kaikille!

Kevät on pastellisävyjen kulta-aikaa. Varsinkin näin pääsiäisen aikoihin pastellisävyjä tuntuu olevan kaikkialla - niin vaatteissa, meikeissä kuin sisustuksessakin. Muotiviikoilla on ollut toinen toistaan kauniimpia pastelliasuja ja on näkynyt myös paljon saman värin komboja. Housupukutrendi on ollut erittäin hallitsevaa pastelliasujen keskuudessa ja housupuvussa kahden saman värin kombo toimii kuin nakutettu. Laventelin värinen ylä- ja alaosa näyttää mun mielestä erittäin tyylikkäältä ja laventelin suosio on muutenkin ollut tänä keväänä aivan järjetön!

Mä en oo ennen ollut mitenkään ihmeellinen pastellifani enkä mikään superfani ole vieläkään, mutta nämä herkulliset karkkivärit kyllä piristää kadulla vielä vallitsevan harmauden keskellä, kun lehdet eivät ole vielä puissa. Pastellisävyjen yhdistäminen raikkaaseen valkoiseen on myös aina varma valinta!

Tykkäätkö sä pastelleista?

2 kommenttia:

 1. RAKASTAN pastelleja! Ihan täböllä ja mun maaliskuun asuista löytyikin niitä jo suht runsaasti :D => https://nouw.com/jokijohanna/march-outfits-2018-33447872 Jos haluat chekata millaisia asuja mä oon kehitellyt :)

  Tykkään näistä sun trendipostauksista todella paljon, keep 'em coming!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn ehdottomasti tsekkaamassa ♡

   Tosi kiva kuulla että tykkäät näistä postauksista! Näitä on kyllä kiva tehdä :)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST