perjantai 13. huhtikuuta 2018

RUUTUTAKKI


ASU

Neule - Monki
Housut - KappAhl**
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Bikbok
Baskeri - NA-KD
Lasit - Ray-Ban

* tuote saatu, mainoslinkki
** tuote saatu


Heippa kaikille ja ihanaa perjantaita! Oon itse ihan intopiukeena täällä, koska huomenna Aino tulee Helsinkiin ja illalla onkin Inspiration Blog Awardsit. Asu on jo koossa, mutta meikistä ei ole vielä tietoakaan. En varmaan mitään ihmeellistä jaksa taiteilla, mutta jotain normaalista poikkeavaa olisi kiva vääntää. Onko siellä ruudun toisella puolella muita, jotka tulee huomenna paikalle? Olisi ihanaa nähdä!

Kuvattiin tämä asu viime viikonloppuna ja tykkäsin kyllä tästä asukokonaisuudesta todella paljon! Päälleni päätyi Junkyardilta saatu ihana ruututakki, jonka käyttöönottoa odotin hartaasti ja vihdoin ulkona olevat lämpöasteet salli sen. Alle vaan paksu neule ja ei tullut kylmä, vaikka takki onkin tosi ohutta materiaalia. Tätä tuun varmasti käyttämään nyt keväällä ja kesällä paljon! 

Viime viikolla käytiin Janinan kanssa KappAhlin Big in Japan -malliston lanseeraustilaisuudessa teeseremonian merkeissä. Mallisto huokui japanilaishenkeä ja valitsin mallistosta nämä valkoiset leveälahkeiset housut. Ihastuin näihin heti ja nää onkin mun ensimmäiset valkoiset housut! Oon vierastanut valkoisia housuja ja varsinkin pillifarkkuja, mutta tämä leveämpi malli on just mun mieleen.

Piristin muuten mustavalkoista asua punaisella huulipunalla ja huivilla, jonka solmin vyölaukkuun kiinni. Punaisesta huulipunasta on kyllä tullut mulle enemmän sääntö kuin poikkeus ja se jos mikä piristää yleisilmettä!

No mutta - tulipa höpinää kerrakseen. Meitsi jatkaa nyt huomisen jännittämistä, joten palaillaan viikonlopun jälkeen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST