maanantai 16. huhtikuuta 2018

IBA 2018

Lauantaina oli kauan odottamani Inspiration Blog Awardsit ja vitsi miten hyvä fiilis koko viikonlopusta jäi mulle! Sain tavata aivan upeita ja ihania bloggaajakollegoita ja päästiin pitämään hauskaa. Stressin vuoksi lyhyeksi jääneet yöunet alkoi tosin vähän verottamaan yöllä, mutta kaikesta huolimatta oli todella onnistunut ilta. 

Kuvat asusta: Aino

Gaala-asuksi valitsin Ginatricotista löytämäni pirtsakan kukkamekon, jota ajattelin pitää myös tulevana viikonloppuna valmistujaisissani. Sain gaalassa paljon kehuja tästä mekosta ja pakko kyllä myöntää, että onhan tämä väripilkku aika kiva! Näissä kuvissa mekon väri vähän vääristyy ja mekon pohjaväri on paljon sinisempi todellisuudessa. 

Mekon kanssa laitoin mun valkoiset Skopunktenin nilkkurit ja Ginatricotin oranssit tupsukorvikset. Oranssi oli aika hallitseva väri tässä asussa, joten meikkasin silmät todella oransseiksi! Mitä tykkäsitte mun lookista?Ennen varsinaista gaalaa oli vaikuttajille tarkoitettu pre-party, jossa sai verkostoitua toisten kanssa sekä tutustua erilaisiin brändeihin. Instrumentariumin pisteellä oli kevään ja kesän aurinkolasitrendejä ja tuun kirjoittelemaan teille niistä myöhemmin lisää! Pre-party oli kiva aloitus illalle, koska siellä pääsi näkemään tuttuja ja juttelemaan kunnolla ennen juhlia.

Kyseessä oli mun ensimmäinen IBA-gaala ja oon ennen käynyt vain päivätapahtumissa, joten odotin kyllä tätä päivää innolla. Kannatti kuitenkin odottaa, koska tämä ilta ei kyllä unohdu.

 Oli super ihanaa, kun blogini lukijoita tuli nykäisemään hihasta ja juttelemaan - oon vieläkin vähän häkeltynyt kaikesta positiivisesta palautteesta mitä sain kuulla teiltä! Pääsin muutenkin tutustumaan aivan uusiin ihmisiin ja oon kyllä niin kiitollinen siitä, että tämän blogini kautta oon saanut tutustua tyyppeihin, joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin mulla ja me kaikki tehdään tätä samaa hommaa. En olisi ikinä uskonut vielä vuosi sitten, että saisin tämän blogin kautta niin paljon mun elämääni. 

Kiitos kaikille, jotka olitte mukana mun illassa. Oli ihan huippua!!

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo oranssi puki sua äärettömän hyvin ja sun tyyli oli ihana ❤ Oli kyllä kiva nähdä ja iltakin oli todella hauska!

  http://nouw.com/emmikristiinan

  VastaaPoista
 2. Sulla oli kyllä aivan ihana asu ja toi meikki oli niiiin kaunis! Sitä taisin sielä ääneen kehuakin jollekin :') Oli kivaa törmätä!<3

  VastaaPoista
 3. Upea meikki! Ihana koko asu. Olin gaalassa pitkästä aikaa ja oli taas niin hauskaa.

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST