tiistai 3. huhtikuuta 2018

HYVÄSTIT INSTAKULMILLE


Oon todella tarkka kulmakarvoistani ja meikissäni kaikkein eniten aikaa vie kulmakarvat. Pari vuotta sitten kulmakarvabuumin aloittaneet instakulmat sai mutkin hiomaan kulmakarvojani entistä enemmän. 

Nyt oon itse kuopannut tämän kulmakarvatyylin ja mennyt kohti luonnollisempaa lookia. Tähän ei tarvitse kuin kaksi tuotetta: kulmakynän/muun kulmatuotteen ja kulmageelin - super helppoa!


Aloitan kulmien tekemisen värittämällä erittäin hennosti Anastasian dipbrow pomadella kulmia. Ennen vedin ronskisti kaikki kulmien rajat vahvasti, mutta nykyään teen satunnaisia vetoja vähän sinne tänne ja paksunnan kulmia hieman. Keskityn eniten kulmien loppupäähän, koska siellä mulla ei kasva kulmakarvoja niin paljon kuin kulman keskiosassa.


Kun kulmat näyttää ookoolta, päästään geelin pariin. Mulla on käytössä Lumenen Nordic Chic kulmageeli värittömänä ja oon tykännyt tästä erittäin paljon. Oon vielä aika aloittelija tän käytössä, koska tää on mun ihka eka kulmageeli ja välillä kulmissa on vain kasa geeliä, mutta harjoitus tekee mestarin!

Levitän geeliä vastakarvaan tuuhean efektin luomiseksi ja kulmakarvojen päät harjaan ylöspäin. Toistan tämän niin monta kertaa, kun kulmat asettuvat halutulle paikalle. Geeli on ehdottomasti tämän luonnollisen lookin pääpointti!


Yllä olevasta lähikuvasta näkee mielestäni aika hyvin lopputuloksen (ja nyppimättömät hajakarvat). Multa löytyy kulmakarvoja omasta takaa ihan hyvin ja omien kulmien väri on aika tumma, joten en käytä värillistä kulmageeliä tai värjäile kulmakarvojani. Oon viimeistellyt kulmieni alareunan vielä peitevoiteella, mutta se ei ole mitenkään pakollinen steppi tässä lookissa. Oman maun mukaan!


Ootko tunnollinen instakulmafani vai enemmän luonnollisen lookin ystävä?

11 kommenttia:

 1. Oon myös luonnollisten kannalla ja ihan samat tuotteet käytössä haha! Todella hyvännäkönen ja fresh meikkilook��

  www.nouw.com/andstyleis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tuotteet on kyllä toimiva kombo! Kiitos paljon ihana ♡

   Poista
 2. Mäkin hyvästelin muutama kuukausi sitten (lopultakin) instakulmat ja nykyään suosinkin kulmakynä + kulmageeli -komboa 😄 Ihana meikki sulla! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on siirtynyt luonnollisempaan lookiin, kun ennen muodissa oli tosi raskas meikki! Kiitos ♡

   Poista
 3. Mä en oo ikinä innostunut omaan naamaan instakulmista vaikka monilla ne näyttävät kivoilta! Ite käytän ihan vain tummanruskeaa luomiväriä ja sivellintä rajojen tarkentamiseen kun mulla on paksut ja tummat kulmat muuten jo valmiiksi. Tulee huolitellumman näköistä. S

  Sun kulmat näyttävät just hyvältä ja kehystävät kasvoja :)

  http://nouw.com/jokijohanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että joillain ne näyttää tosi hyviltä!

   Kiitos ihana! ♡

   Poista
 4. Oon kummallisen obsessoitunut aina näihin kaikkiin kulmakarvajuttuihin. Siis siihen nähden etten oo koskaan tehny mitään erityistä mun kulmakarvoille. Vähän mä välillä niitä nypin ettei nyt ihan rehottas, mut kuitenki tykkään lukee näit kaikkii kulmakarva-asioita & et millai niit piirrettäs jos piirtäsin :D
  Nää on tosi hyvän näköset, ehdottomasti enemmän itte ainakin kallistun luonnollisempaan lookkiin ku siihen instalookkiin :D

  // littlethingswithjassy.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Mäkin oon sitä mieltä että tää luonnollisempi look toimii ainakin mun kasvoilla paremmin. :)

   Poista
 5. Mulla on ihan sama, että kyllästyin instakulmiin. Oon myös jättänyt nyppimisen vähän vähemmälle ja oonkin saanut kivasti tuuheammat kulmat. Mulla on toi sama vaha käytössä, mutta kallista ABH:n kulmaväriä en oo vielä raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 6. Ja vielä hei, mikä sävy sulla on tosta kulmavahasta ja mitä ripsaria tykkäät käyttää :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin nypin enää tosi harvoin kulmia, vaikka ennen nypein monta kertaa viikossa! Suosittelen kyllä tota ABH:n kulmaväriä, yksi puteli kestää monta vuotta. Mulla on se sävyssä dark brown ja käytän Lumenen Nordic Chic Full-on Curl ripsaria!

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST