sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

HUHTIKUUN SUUNNITELMIA

Kuvat musta: Aino

Valmistun vihdoin. Virallinen valmistumispäivä oli tämän viikon perjantaina, mutta juhlat pidän vasta tämän kuun lopulla. Ollaan vuokrattu kiva mökki meren rannalta koko viikonlopuksi ja yhtenä päivänä juhlitaan sitten mun valmistumista. Oon oottanut tätä niin kauan! Tuun varmasti höpisemään tästä aiheesta vielä enemmän täällä.

Kuuntele paljon podcasteja. Oon nyt päässyt toden teolla podcastien maailmaan sisään! Pitkillä bussimatkoilla podcastit on todellinen pelastus ja aika menee paljon nopeammin niitä kuunnellessa.

Inspiration Blog Awardsit. Kevään kohokohta ja odotetuin tapahtuma on taas pian ja oon niin onnellinen, että pääsen paikan päälle tänä vuonna. Itse en ole missään kategoriassa ehdolla, mutta saa nähdä, jos joskus vaikka olisinkin! Luvassa on varmasti paljon hauskanpitoa, uusia ja vanhoja tuttavia sekä roppakaupalla uusia muistoja.


Parit PR-tapahtumat. Kalenteriin on tultu merkattua eri pr-tapahtumia, joihin olisi tarkoitus mennä. Tykkään käydä kaikissa erilaisissa tapahtumissa, koska melkeinpä joka kerta saa tutustua uusiin ihmisiin!

Kesän ulkomaanmatkan suunnittelua. Ollaan mietitty jotain pientä lomaa jossain vaiheessa kesää ja oon jo katsellut paljon lentoja ja hotelleja. Kohteesta ollaan kuitenkin jo aika varmoja, mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. Toivottavasti matka toteutuu, sillä oon ollut viimeksi ulkomailla viime keväänä ja lomakuumetta alkaa olemaan!

Blogin 1-v synttärit. Mun blogi täyttää yhden vuoden ja oon järkkäillyt teille mun ihanille lukijoille arvontaa. Pysykää siis silmät auki ja korvat höröllä, mikäli tuotepaketin arvonta kiinnostaa. Mutta nyt en hiisku tästä sen enempää, että jotain jää myös yllätykseksi!


Paljon töitä blogin kanssa. Työn alla on vaikka mitä! Oon saanut pidettyä ihan hyvää postaustahtia yllä ja toivon, että tämä motivaatio myös pysyisi. Kevät on myös saanut aikaan kunnon asukuvailuvimman - toivottavasti tekin ootte siitä yhtä innoissaan kun mäkin! Mm. tän postauksen kuvissa näkyvä asu tulee myöhemmin tänne asupostauksen muodossa.

Kodin siivoaminen lattiasta kattoon. Perus kevätsiivous pitäisi tehdä, mutta sen aloittaminen on aina vaan niin vaikeaa. Plääh!

Talvitakkien vienti varastoon. Meidän pieni asunto pursuaa meidän talvitakeista, joten ne pitää viedä varastoon ja tuoda kevättakit esille. Ensi viikolle on luvattu jo melkein kymmenen astetta!!


Näiden lisäksi yritän käydä mahdollisimman paljon kotikotona, katsoa monta jaksoa Pretty Little Liarsia, nähdä ystäviä sekä hengailla Eetun kanssa. Toivotaan, että tästä kuusta tulee huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST