perjantai 27. huhtikuuta 2018

AURINKOLASIT ESIIN

Yhteistyössä: Instrumentarium

Oon se tyyppi, jolta löytyy aina aurinkolasit ulos mennessä ja välillä ne on päässä myös silloin, kun aurinko ei edes paista. Mä harvoin otan asukuvia ilman minkäänlaisia aurinkolaseja, koska ne mun mielestä viimeistelee asun ja kuvatkin onnistuu paremmin, kun ei tarvitse huolehtia meneekö silmät just silloin kiinni kun kamera käy.


Mun aurinkolasikokoelmasta löytyy suurimmaksi osaksi siroja aurinkolaseja. Ray-Banin Round Metal -lasit on mun vakkarit ja ne onkin näkynyt mun blogissa monen monta kertaa ja tän postauksen kuvissa mulla on nämä Ray-banit keltaisilla linsseillä! Tänä keväänä mun sydämen ovat vieneet myös kissalasit, mutta näin kesää kohden tekee mieli myös kokeilla jotain ihan uutta. Tällä hetkellä haluaisin ehkä jotkut paksusankaiset tosi isot aurinkolasit, koska multa ei sellaisia ennestään löydy. Olisiko tämä tuleva kesä paksusankaisten aurinkolasien aikaa?


Instrun kevään ja kesän uutuuslaseista löytyi tosi paljon isoja aurinkolaseja sekä menneiltä vuosikymmeneiltä inspiraatiota saaneita laseja. 70- ja 90-luku on todella paljon läsnä myös tänäkin vuonna! Silmälasikehyksissä näkyi monelle tuttua pappakehystä sekä pyöreitä linssejä ja jos mä joskus tarvisin silmälasit hankkisin varmasti pappalasit. Vielä kuitenkin näkö on sen verran hyvä, että silmälaseja en tule vielä hetkeen itselleni ostamaan. Meikäläinen voi siis keskittyä nyt vain aurinkolaseihin!

Minkälaiset on sun lemppari aurinkolasit - sirot vai isot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST