tiistai 27. maaliskuuta 2018

ROOSA MINI UNIKKO


Oon ihan älytön Marimekko-fani. Jos mulla olis rahaa loputtomasti, pukeutuisin varmasti vain Marimekkoon ja kotini olisi sisustettu Marimekon tavaroin ja tekstiilein. Mun yksi ehdoton lempparikuosi on varmasti kaikille tuttu Unikko, vaikka joskus tuntuikin että se tulee ihan korvista ulos. Toisena suosikkina tulee Lokki-, ja Kivet-kuosi! Marimekon designit ovat mielestäni kauniita ja ajattomia. Suomalainen design on muutenkin aivan huippuluokkaa ja mielestäni sitä pitäisi tukea!

Kuten oonkin jo maininnut täällä, valmistun ensi kuussa merkonomiksi ja koulu onkin jo taputeltu pakettiin minun osaltani. Juhlat pidetään vasta huhtikuun lopulla, mutta yhden lahjan sainkin jo etukäteen mummultani ja enoltani.


Roosa-olkalaukku Mini Unikko kuosissa! Tää on niin kaunis, että voisin katsella tätä päivät pitkät. Samalla kun tämä on todella näyttävä, on tämä myös kauniin simppeli ja sopii lähes kaiken kanssa. Oon itse kuitenkin niin pihi tällaisissa ostoksissa, että en olisi ikinä raaskinut laittaa näinkin paljon rahaa pieneen kangaslaukkuun. Oon erittäin kiitollinen tästä lahjasta ja tämä tulee varmasti kovaan käyttöön. ♡ 


Onko täällä muita Marimekko-faneja? Iskeekö tämä laukku teihin? :)

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten söpö ja tosi näppärän oloinen😍 mulla ei oo koskaan ollut Marimekon laukkuja mutta just tollanen ois ihana!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään pienistä laukuista ja tää on just täydellisen kokoinen! Tää malli on kyllä ihana :) ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST