torstai 1. maaliskuuta 2018

PINKKI ON POP


ASU

Takki - Monki
Housut - Ginatricot
Kengät - Dr. Martens
Baskeri - NA-KD

* tuotteet saatu, mainoslinkkejä


Kivaa maaliskuun ekaa teille - ollaan taas askeleen lähempänä kevättä!

Mulla harvemmin näkyy pinkkejä vaatteita, koska oon ajatellut ettei ne sovi mulle. Jotenkin oon ajatellut pinkin riitelevän liikaa mun sinisien silmien kanssa, mutta nyt päätin vetää oikein kunnolla ranttaliksi ja laittaa neuleeseen mätsäävää luomiväriäkin. Sopiiko vai ei? 

Oon lukenut vähän väliä internetin syövereistä siitä, että miten aina ihmettelään sitä, miksi muotibloggaajat eivät pidä takkejaan kiinni, huivia kaulassa ja lapasia kädessä. Mä en tiedä mistä kyseinen harhaluulo on tullut, että muotibloggaajat kulkisivat pakkasilla takit auki, koska kuvissakin se on auki. Oh hell no, eihän se nyt niin mene! 

Takkia on vaan pidettävä auki ja huivit sun muut pois tieltä, koska eihän se asu muuten näy yhtään minnekään. Näissä kuvissa roikotin myös takkia, että neule näkyisi paremmin, koska se on tämän asun juju ja halusin sen näkyvän jokaisessa kuvassa. Mutta en myöskään kulje tuolla kaduilla takki polvissa, vaan tällaiset kikat tehdään kuvien takia ja sen takia, että postauksen lukija saisi asukuvista jotain irti. 

Talvella täytyy käyttää vähän inspiraatiota siihen, että miten asun jokaisen yksityiskohdan saisi ikuistettua kuviin. Tämänkin asun pointti olisi mennyt ihan hakoteille, jos olisin kököttänyt takki kiinni kuvissa. Se ei ole mun mielestä mitenkään epäaitoa, jos jotain asioita tehdään vain kuvien vuoksi. Rajansa toki kaikella, mutta uskon, että ymmärsitte mitä yritin tässä selittää.

Tällä hetkellä oon yllätys yllätys bussissa matkaamassa länsirannikolle päin. En tuu postaamaan enää ennen viikonloppua, joten kivat viikonloput teille jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Nyt kyllä puhut ihan asiaa!! Hyvää tekstiä ja ihania kuvia ❤️

  VastaaPoista
 2. Vähänkö ihana asu sulla taas! Nuo pallokuvioiset housut on jotenkin tosi söpöt ja muutenkin koko asu näyttää ihan super mukavalta. Mun mielestä toi pinkki neule ja luomiväri just korostaa sun sinisiä silmiä, ja miksei sitä just tarkoituksella rokkaisi vastavärejä keskenään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon - nää pallohousut on kyllä ihan lempparit ♡! Ääh, jotenkin oon ajatellut, että se pinkki nimenomaan piilottelis mun silmien väriä jotenkin, mutta ei ehkä sittenkään. Kiitos kivasta kommentista! :) ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST