sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

MUMMUN KAAPISTA


ASU

Takki - Mummulta saatu
Neule - H&M
Housut - Ginatricot
Kengät - Skopunkten
Laukku - Bikbok
Hattu - Zara
Lasit - H&M


Olin viikko sitten mummullani käymässä ja hän näytti minulle vaatteita ja takkeja, mitkä hän sanoi vievänsä Uffille. Onneksi tätä kaunokaista hän ei ehtinyt viemään, katsokaa mikä löytö! Kokonaan villaa oleva takki on tehty Suomessa ja on monta vuosikymmentä vanha, mutta ihan kuin uusi ja vieläpä suklaanruskeassa värissä! Tätä tuun kantamaan ylpeydellä. Takki on aivan loistava näille säille, kun paksu toppatakki alkaa jo olla vähän liian lämmin. Nyt pidän tätä varmaan joka päivä päällä, vielä kun voi :D. 

Asuun pääsi suosikkipostauksessa esitelty vyölaukku ja vitsit miten kätevä tuo laukku onkaan. Kädet saa olla vapaana, mutta kaikki tärkeät tavarat mahtuu mukaan. Laitoin sen tässä asukokonaisuudessa takin päälle, mutta tätä voi pitää tietenkin myös takin allakin.

Jaloistakin itseasiassa löytyy jotain uutta! Mulla harvemmin on korkkarit jalassa, mutta nää on niin mukavat jalassa, että oikein yllätyin. Ensi kuussa olevat juhlat sekä tapahtumat sai mut ostamaan uudet korot ja halusin ostaa sellaiset, mille tulisi käyttöä niin arkena kuin juhlassakin ja nämä valkoiset Skopunktenin nilkkurit oli just täydelliset! Vihaan sitä, jos esimerkiksi mekko tai korkkarit pääsevät käyttöön vain sen kerran jossain yhdessä tapahtumassa. Mieluummin ostaa sitten sellaista mikä käy moneen menoon!

Pitäkää kiva sunnuntai 

12 kommenttia:

 1. Ompa onnistuneet kuvat susta ja vitsit minkä löydön teit mummun aarteista! <3

  VastaaPoista
 2. Tää asu on täydellinen!!! ♥

  VastaaPoista
 3. Toivoin niin kovasti ettei toi takki olisi se mihin otsikko viittaa, sillä se on aivan ihana ja olisin halunnut ostaa itelle samanlaisen :D Ihana asu muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää voi ei!!! :( Kannattaa varmaan käydä katsastamassa eri kirppiksiä, sieltä vois löytää tollasia takkeja :) Kiitos paljon sulle ♡

   Poista
 4. Onpa upea takki! Onneks ei ollu mummu ehtiny laittaa kiertoon vielä! :D

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST