torstai 8. maaliskuuta 2018

KAIKKI TALVEN ASUT


Ihanaa naistenpäivää kaikille!

Maaliskuu on ensimmäinen kevätkuukausi, joten eiköhän käydä läpi kaikki talven asut. Hassua, miten huomaan kehittyneeni näinkin pienessä ajassa asujen suhteen. Jotkut alkutalven asuista on jo sellaisia, että en pukisi niitä päälleni enää mistään hinnasta ja lähinnä mietin, mikä mua on vaivannut :D No, kokeilemalla sen oppii mikä näyttää hyvältä ja mikä ei. Laitan kuvien alle linkit asupostauksiin, joista näette asujen tarkemmat tiedot. Mennään asujen pariin!


Mun lempparit olivat asut 11, 12, 16 ja 17. Mitkä oli sun lemppareita?

2 kommenttia:

  1. Mun lempparit näistä sun talven asuista on varmaan 3. ja 5., sekä tykkään tosi paljon tosta 6. asun takista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi takki on kyllä tosi ihana! Se on oikeastaan mun poikaystävän, mutta se käyttää sitä todella harvoin niin oon päässyt käyttämään sitä :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST