sunnuntai 11. helmikuuta 2018

TRENDI - CAT SUNGLASSES


KUVAT - PINTEREST


Kirjoittelinkin jo tämän tyylisistä aurinkolaseista viime kesänä, mutta nyt näiden suosio on lähtenyt kunnolla nousuun, myös täällä Suomessa. Kevään ja kesän it-laseiksikin tituuleratut retrot kissalasit ovat olleet tuttu näky catwalkeilla ja muotiviikoilla. Mun edellisessä postauksessa näkyy myös mun omat lasit!

Oon ite turvautunut ennen vain lähinnä perus Ray-Baneihin, mutta nämä lasit ovat todellakin vieneet sydämeni. Heti kun nää pistää päähän tulee super trendikäs ja fiini olo! Kesällä nää pääsee varmasti ahkeraan käyttöön ja viimeistelee asun kuin asun. Ray-Baneja en ole silti todellakaan hylkäämässä, vaan ne ovatkin jo tullut yhdeksi tyylini kulmakiveksi.

Tykkäätkö sä kissalaseista vai onko ne too much ?

7 kommenttia:

 1. Ite oon käyttänyt kissamallisia laseja jo vaikka kuin kauan, ne tekee mun kasvoista naisellisemman näköiset ja kohottaa niitä niin ne pysyvät tyylissä mukana varmaankin aika pitkään :D mut kiva aina löytää uusia juttuja nyt on mukavaa kun noi kapeammat linssit on tullut muotiin kivaa fiftarifiilistä <3

  https://nouw.com/jokijohanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiftarifiilis on kyllä läsnä näissä laseissa! :D ♡

   Poista
 2. Ehdottomasti too much! Tykkään enemmän itse huomaamattomimmista sekä yksinkertaisimmista aurinkolaseista. Varmasti sopivat kuitenkin sulle :)

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Milloin oot mahtanut ostaa noi henkkamaukan lasit, että löytyisköhän niitä vielä kaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parisen viikkoa sitten, uskon että löytyy vielä :) !

   Poista
  2. Okei kiitos, pitääpä käydä etsimässä!:)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST