keskiviikko 21. helmikuuta 2018

POIKAYSTÄVÄLTÄ LAINATTUA


ASU

Takki - Forever21
Paita - MNML
Farkut - Monki
Kengät - Dr. Martens
Reppu - Forever21
Baskeri - NA-KD
Lasit - Ray-Ban


Käyn aika ahkerasti vilkuilemassa mun poikaystävän vaatevarastoja ja käytän itseasiassa yllättävän paljon miesten vaatteita ja takkeja. Tämän asun raitapaita on lainassa poikaystävältäni ja rakastan tämän rentoa mallia! Hihoja ei näissä kuvissa näy, mutta ne ovat ylipitkät sekä leveät ja ne tekevätkin perus raitapaitaan vähän jotain ekstraa. Lainailetteko te kumppaniltanne vaatteita vai pysyttäydyttekö vaan omissa vaatteissa?

En muuten tajua miten AINA kun teen tämän pompulavirityskampauksen jää yksi pompula väärän kokoiseksi. Kotona ennen lähtöä ne näyttää hyviltä kunnes tajuaakin, että ne on ollu kokoajan ihan vinksallaan. Ei se nyt niin pahalta näytä, mutta itseäni häiritsee ja varsinkin näin jälkeenpäin, kun tilannetta ei voi enää korjata. Tästä lähin kun teen tän kampauksen kyttään varmaan kokoajan peilejä että oisko ne nyt kohdillaan :D.

Oon tällä hetkellä vanhempieni luona kotikotona ja lähden illalla köröttelemään takaisin Helsinkiin päin. Loppuviikon suunnitelmat ovat kuvauksia kuvauksien perään ja näätte lopputulokset sitten myöhemmin täällä! 

2 kommenttia:

 1. Onpa kiva asu! Mulla ja poikaystävällä on sen verran kokoeroa, ettei sen kaapista oikeastaan löydy mulle mitään. Mut ostoksilla ollessa saatan hyvin vilkaista miesten vaatteitakin, koska sieltä löytyy välillä tosi kivoja ja oman tyylisiä vaatteita :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Miesten puolelta voi tehdä vaikka mitä löytöjä! :)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST