sunnuntai 4. helmikuuta 2018

KEVÄTTÄ LUOMILLA


Mulla on jo kieltämättä vähän kevättä rinnassa ja se on näkynyt myös asu- ja meikkivalinnoissa. Oon piristänyt mun arkimeikkiä keltaisilla luomiväreillä ja tykkään tästä lookista niin paljon, että halusin tulla vinkkaamaan siitä teillekin - jos siis kaipaat piristysruisketta meikkiisi, jatka ihmeessä lukemista! Keltainen myös sopii mielestäni ihan minkä väristen silmien kanssa tahansa.


Käytin tässä meikissä luomillani Nyxin Ultimate Brights paletin keltaisia sävyjä, jotka ovat paletissa viimeisellä rivillä viimeisenä. Jos sulla on muuten etsinnässä värikäs peruspaletti, voin suositella lämpimästi tätä palettia. Laitoin vaaleampaa keltaista luomen alkuosaan ja tummempaa keltaista luomivakoon ja lopuksi häivyttelin sen ohimoille päin. Vaikea selittää, mutta sitä helpompi toteuttaa! Laitoin myös tummempaa keltaista väriä alaluomelle ja sitä saa mun mielestä laittaa ihan ronskilla kädellä - utuinen vaikutelma on mun mielestä super siisti! Tykkään käyttää tätä luomivärikomboa myös arkisin, sillä se on todella nopea tehdä.


Halusin, että luomivärit pomppaavat tässä meikissä kaikkein eniten esiin, joten valitsin tähän meikkiin mun huulipunista kaikkein vaaleimman nudesävyn, jotta silmät olisivat enemmän esillä. Ostin tämän nestemäisen mattahuulipunan Ranskasta Sephorasta ja tää on tosi hyvä arkipuna. 


Onko siellä ruudun toisella puolella muitakin, jotka ovat hurahtaneet värikkäisiin luomiväreihin? 


2 kommenttia:

  1. Mikä tuo huulipunan sävy on ja minkälainen koostomus siinä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upsis, unohtui mainita! Kyseessä on siis sävy 32 ja koostumukseltaan mataksi kuivuva nestemäinen huulipuna. Ei kuivata huulia, mutta pysyy silti hyvin koko päivän. :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST