sunnuntai 18. helmikuuta 2018

7 KEVÄÄN LEMPPARITRENDIÄ


KUVAT - PINTEREST

Kevät kolkuttelee ovella ja oon ollut nyt todella inspiroitunut eri trendeistä ja väreistä. Mulla on ollut tapana tehdä aina vuodenaikojen vaihtuessa postaus mun suosikkitrendeistä ja nyt onkin kevään pirstakoiden trendien vuoro! Oon myös vähän laajentanut tätä postaussarjaani niin, että keskityn myös välillä vain johonkin yksittäiseen trendiin ja välillä keskityn kerralla moneen eri trendiin. Muut tän sarjan postauksista löydät blogini etusivun yläosassa olevasta categories -valikosta trendi tagin alta. Kyseisen tagin alta löytyy myös paljon muita ajankohtaisia juttuja! Ootteko tykännyt tästä postaussarjasta?


1. VÄRIKÄS KUKKAKUOSI

En oo ennen syttynyt kukkakuosille mitenkään sen kummemmin, mutta nyt se miellyttää mun silmää ja erittäin paljon. Oon jopa miettinyt valmistujaismekokseni jotain kukkakuosista yksilöä. Pitkät hihat tekee vaatteesta klassisen ja minua henkilökohtaisesti miellyttää kukkakuosivaatteissa enemmän pidemmät hihat, kuin lyhyemmät. Rakastuin tohon ensimmäisen kuvan yhdistelmään! Kuvassa taitaa olla kimono, joka on laitettu kauniisti puoliksi housuihin. 

2. PALLOKUOSI

Puhuinkin raidoista enemmän tässä postauksessa ja uutena kuosi-ihastuksena itselleni on pallokuosi. Oon ennen pitänyt sitä hieman lapsellisena jostain ihmeen syystä, mutta ei se itseasiassa näytä yhtään pöllömmältä. 

3. MEKKO JA FARKUT

Tätä yhdistelmää näkyikin jo viime kesänä, mutta se on edelleen pinnalla. Tämä jakaa hyvin mielipiteitä, mutta mun mielestä tää toimii jos on hyvin istuvat vaatteet! Paljaat nilkat tekee tästä asusta vähän kevyemmän näköisen. En tiedä tuunko ikinä kokeilemaan tällaista yhdistelmää, mutta ainakin muilla tää näyttää ekstrahyvältä.

4. VÄRIT - KELTAINEN, PINKKI, PUNAINEN, LAVENTELI, VIHREÄ

Kevään pukeutumisen yksi pääasioista on ehdottomasti kirkkaat värit. Keltainen, punainen ja pinkki on oikeastaan aina pinnalla ja pinkin ja punaisen yhdistäminen toimii todella hyvin keväisin ja kesäisin. Laventeli on yksi mun lempiväreistä, mutta en oo ikinä jostain syystä kuvitellut pukeutuvani siihen väriin, mutta mieleni todellakin nyt halajaa kuvassa näkyvää neuletta - ihana! Myös kirkkaanvihreä on ollut nyt esillä paljon. Vihreä yhdistettynä vaaleanpunaiseen on tosi siisti yhdistelmä!

5. ERILAISET PRINTIT

Printit alkavat yleistymään taas kesää kohden ja oon itse rakastunut kukkakuosin lisäksi myös hedelmäkuosiin! Bongasin kuvan Ginatricotin paidan Polhem Pr:n pressipäiviltä ja se on siitä asti kaivellut mielessäni. Vielä on kuitenkin ihan liian kylmät ilmat tällaiselle ohuelle paidalle!

6. VALKOISET BOOTSIT

Raikkaat valkoiset bootsit ovat tehneet paluun! En oo mikään korkkarifani, koska vannon mukavuuden nimeen, mutta tällaiset näyttäisi erittäin freesiltä vaaleiden farkkujen kanssa. Varresta rypytetyt ja soljilla varustetut valkoiset saappaat ei oo kuitenkaan ihan mun mieleen, mutta myös näitä kivannäköisiä malleja löytyy!

7. PITKÄT HAMEET

Röyhelöitä, laskoksia, kietaisuja - kyllä kiitos! Näitäkin näkyy varmasti joka vuosi, mutta nyt oon vasta itse alkanut lämpeämään erilaisille hameille enemmän. Ja jälleen värejä ja erilaisia kuoseja!


Mikä on sun lemppari kevään trendi?

2 kommenttia:

  1. Yritin miettiä näistä lemppareita, mutta tykkään kaikista kyllä tosi paljon! :D Vähiten lemppareita on laventelin tyyppiset värit ihan vaan siksi, kun ne ei sovi mun valkoista ihoa vasten (:D) ja jostain syystä pallokuosi on musta vaan tosi neutraali juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laventeli on kyllä ihana mut mietin myös, että sopiiko se mulle! :D Parhaimmalta se varmaan näyttäis just päivettyneellä iholla.

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST