tiistai 27. helmikuuta 2018

16 KUVAA PUHELIMESTA


1. Näkymä mummulan ikkunasta 

2. Lemppari raitapaita! Tää kuva on itseasiassa otettu Sokos Hotel Presidentissä, jossa mun äiti oli yötä työreissun merkeissä. 

3 & 4. Polhemin mid-season pressitilaisuudessa oltiin keväisissä tunnelmissa. Tollanen kulho hedelmiä kelpais nyt erittäin hyvin!


5. My signature look!

6 & 7. Oon viettänyt tosi paljon aikaa kotikotona ja sinne on aina yhtä ihanaa tulla. Kuvassa oleva kukkakimppu piti kyllä heittää aika pian menemään, sillä meidän kisu meni aina öisin napsimaan noita kukkia.

8. Vietiin Ainon kanssa auto parkkiin Porin Puuvillan katolle ja sieltä aukesi tosi kauniit näkymät! Entisenä porilaisena voin kyllä sanoa, et mu pori o kaunis. Se tulee olemaan aina mun toinen kotini.


9 & 12. Ulkona on tultu käytyä syömässä vähän liiankin useasti. Putte'sista löytyy muuten Helsingin parhaimmat pizzat - en voi muuta kuin suositella! Mun lemppari on perinteinen margherita/mozzarellapizza.

10 & 11. Max kähvelsi mun pikkusiskon leggingsit ja oli kuin olisi aarteen löytänyt. Taustalla oleva vihreä possu Röhkö on yksi Maxin suosikkileluista, mutta itse en oo mitenkään iso fani sen kamalan äänen takia, haha! Vanha rouva Milli ei oikeen piittaa leikkiä Maxin kanssa, vaan hengailee omissa oloissaan ja kerjää herkkuja. Tyypillistä!


13. Tehtiin äidin kanssa visiitti Tampereen Ikeaan ja käytiin samalla reissulla myös Lempäälän Ideaparkissa. Bongasin Ikeasta mun lempparikukan, mutta muovisena versiona ja se oli yllättävän kivan näköinen. 

14. Pinkki neule ja siihen mätsäävä luomiväri!

15. Käytiin käppäilemässä Eetun kanssa kirpeässä pakkasilmassa Vallilassa. Rakastan kaikkia vanhoja puurakennuksia ja tuolta niitä löytyy mitä herkullisimmissa väreissä. Tän kuvan ottamisen jälkeen meinasin muuten liukastua - piru vie, jotkut kadut on ihan kuin peilijäätä vaikka hiekoitusta olisikin!

16. Nahkapökät ja Fafa'sin lattia. En tiedä mikä pakkomielle mulla on ruutulattioihin, mutta aina kun nään sellaisen on pakko ottaa joku muka taiteellinen kuva.


Kuten jotkut teistä ehkä jo huomasikin, blogini osoite on muuttunut www.emiliaidamaria.fi :ksi. Vanha osoite ohjautuu automaattisesti tänne uuteen osoitteeseen. Vielä on vähäsen pieniä teknisiä ongelmia, mutta eiköhän nekin saada pian ratkottua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST