tiistai 2. tammikuuta 2018

VÄLIPÄIVÄT SAIMAALLA


Lähdettiin aikaisin aamulla joulupäivänä kohti Saimaata, sillä oltiin buukattu meille Villa neljäksi yöksi! Kyseessä oli siis Holiday Club Saimaan asuntoja ja kylpylä sekä muut aktiviteetit löytyi kivenheiton päästä. Meidän asunto oli todella siisti, moderni ja kaikki tarvittavat löytyi. Yleensä on aina jotain miinuspuolia joko hotellista tai alueesta, mutta nyt on kyllä sanottava, että en keksi mitään negatiivista! Plussaa myös Holiday Clubille siitä, että asuntoon sai ottaa koiran. Pieni lisä loppusummaan siitä toki tuli, mutta sen kyllä ymmärtää.


Imatran keskustaan ei ole pitkä matka täältä Rauhan kylältä ja kipaistiinkin siellä pari kertaa. Mun mielestä on kiva matkustella myös välillä täällä koti-Suomessa, sillä en ole ollut koskaan käynyt näin itäisessä Suomessa taikka näin lähellä Venäjän rajaa. Oli hassua nähdä kylteissä venäjän kieltä, koska harvemmin sitä tulee kyllä nähtyä. Mietittiin myös ulkomaan lomakohdetta, mutta ei päästy yhteisymmärrykseen kohteesta :D. Suomessa matkustelu saattaa kuulostaa tylsältä, mutta mun mielestä tää loma oli älyttömän rentouttava ja sai taas nähdä uutta.


Käytiin tsekkaamassa Imatran koskia sekä Valtionhotellia ja näissä kameran kuvissa ei oikein näy se, kuinka upeat maisemat oli! Laajakulmalinssi olisi ollut näihin super, mutta se jäi kotiin. Puhuttiinkin jo siitä, että tullaan kesällä takaisin tänne ja silloin maisemat on varmaan ihan eri luokkaa. En osaa edes kuvitella kuinka kauniilta Saimaa näyttäisi täältä Rauhan rannoilta!

Suomi on matkailumaana erittäin monipuolinen ja kaunis, mutta tämäkin vaihtoehto tuppaa välillä unohtumaan. Täytyy siis muistaa enemmän matkustaa myös täällä ja tukea kotimaista matkailutoimintaa. Olisiko se mun uuden vuoden lupaus? 

2 kommenttia:

  1. Saimaa on niin kiva paikka!<3 Ihanan talviset maisemat :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Täällä Helsingissä ei oo yhtään lunta, niin tuolla sitä sai kyllä nähdä ja paljon :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST