maanantai 22. tammikuuta 2018

TRENDI - RAIDAT


KUVAT - PINTEREST

Raidat ovat aina muodissa, mutta keväisin raidat ovat esillä entistä enemmän. Mikäs sen freesimpi valinta kuin värikkäät raidat! Oon itse alkanut tykkäämään raitakauluspaidoista ja perus tyköistuva malli ei ole mun mieleen, joten onneksi on tarjolla myös rentoa mallia. Kauluspaita toimii niin arjessa kuin juhlassakin ja niihin on lisätty myös esimerkiksi röyhelöitä tai muita yksityiskohtia piristämään ilmettä entisestään. Jokaiselle jotakin!

Jos haluaa asuun vähän enemmän räväkkyyttä, voi raitapaidan kanssa yhdistää samanlaiset housut. Aion ehdottomasti kokeilla tätä raitaa raitojen kanssa yhdistelmää joskus! Punavalkoinen raitapaita on klassikko ja toisena tulee tietenkin mustavalkoinen versio. Jos asukriisiä pukkaa, niin raitapaita varmasti pelastaa tältä kriisiltä, sillä se toimii aina!

4 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään raitapaidoista!<3

  http://www.jeannays.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lisää tällasia trendipostauksia! Itellä on ostoslistalla Comme des Garçonsin raitapaita joka sullaki tais jossain asukuvassa näkyä ja sit just joku punavalkoraitanen laatikkomallinen kauluspaita - ai että!

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät ja tällaisia on tulossa lisää! :) Suosittelen kyllä ostamaan kyseisen paidan, se on aivan ihana ♡ Laatikkomalli, paras malli :D

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST