tiistai 30. tammikuuta 2018

RAITOJA HIUKSIIN


Oon potenut tässä syksystä asti pientä hiuskriisiä, koska tasainen musta hiusväri alkoi tökkimään ja kaipasin vähän jotain luonnollisempaa vivahdetta. Äidilläni on kampaajan koulutus takana, mutta hän ei ole tehnyt enää vuosiin kyseisen alan töitä, joten hän ei uskaltanut alkaa vaalentamaan pitkiä kutrejani kotona ja hän suositteli mua menemään ihan liikkeeseen tämän prosessin tekemiseen. Sain joululahjaksi lahjakortin kampaajalle ja hetken mietiskelyn jälkeen päätin sen, että haluan vähän vaaleampia lämpimiä ruskeita raitoja piristämään ilmettä. 


Kävin värjäyttämässä nämä hiukset mun entisen kotipaikkakunnan paikallisessa mestassa Parturi-Kampaamo Katri Johannalla. Oon jo ihan pikkutyttönä käynyt leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiuksiani siellä! En ollut pitkään aikaan käynyt kampaajalla, koska äitini on hoitanut monien vuosien ajan mun hiukset, joten kieltämättä vähän jännitti.


Oon kuitenkin aivan älyttömän tyytyväinen lopputulokseen! En halunnut liian radikaalia muutosta, joten nämä raidat on just sopivat - ei liian tummat, eikä liian vaaleat. Välillä kyllä vähän hävetti, koska näissä mun hiuksissa on aikalailla tekemistä, mutta kampaajani Henna oli erittäin tehokas ja näiden raidoittamisessa ja tyven värjäyksessä meni noin kolme tuntia. Pesun yhteydessä laitettiin vielä sävyte näihin ja näistä tuli juuri sellaiset, kun olin toivonut. Jossain valossa ja kuvissa hiukset näyttää tosin vielä tosi tummilta, mutta luonnonvalossa huomaa kyllä sen, että niitä raitoja sieltä löytyy!


Pienilläkin muutoksilla saa yleisilmettä muutettua todella paljon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST