tiistai 16. tammikuuta 2018

PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ


1. Vielä vuosi sitten ens olis ikinä uskonut hymyileväni hampailla missään kuvissa, mutta nyt oon rohkaistunut, vaikka toi mun hammasrivi ei mikään nätti ole.

2. Oltiin viime viikolla Twixin pr-tilaisuudessa ja saatiin tehdä Ripple Maker koneella mistä tahansa kuvasta meidän kahveihin kuvat! Eetu teki cockerspanielista ja mun kahviini päätyi mun kissa Milli. Nenä jäi tosin matkan varrelle ja naureskeltiinkin tätä pariin otteeseen, sillä jos Milli tämän näkis niin ei hyvä heiluis! Tää kuva on itseasiassa otettu kameralla, koska unohdin ihan kokonaan ottaa puhelimella tästä kuvan, mutta ei se varmaan ihan niin justiinsa ole.

3. Saimaan visiitin jälkeen oli ihanaa palata taas Helsinkiin ja mentiinkin tutustumaan meille ihan uuteen kahvilaan La Torrefazioneen. Tykättiin kyseisestä mestasta niin paljon, että aiotaan ehdottomasti käydä toistekin. Pepemake hirmuille tiedoksi - tuolta saa Pepsi Maxia lasipullossa, taivaallista!

4. Ostin kuihtuneen marjaoksan tilalle lähikukkakaupasta puuvillan oksan, mutta jotain kaveria se kaipas tohon samaan maljakkoon. Kiertelin Clas Ohlsonilla ja silmiini pisti tosi kivannäköiset teko eukalyptusoksat. Lopputuloksen voitte käydä katsomassa Instagramista, josta mut löytää nimellä @emiliakomulainen! Nyt pitää vaan saada tuo puuvilla pysymään hengissä. 


5. Ihana auringonpaiste teki Suomenlinnan rakennuksista oranssihtavat! Saatiin nauttia auringosta ainakin täällä Helsingissä parina päivänä putkeen, mutta nyt taas on paksu pilvikerros taivaalla. Aurinko pliis, tule esiin!

6. Käytiin myös Eetun kanssa Luonnontieteellisessä museossa ja se on yks mun lempparimuseoista täällä Helsingissä! Käytiin Lontoossa aikoinaan samantapaisessa museossa, mutta tää Helsingin kyllä vie sen sata-nolla. Tuolta löytyy vaikka mitä mielenkiintoista, mutta täytetyn hirven ohi kävellessäni laitan mielelläni silmät kiinni ja kävelen vikkelään ohi. Hirvet on mun mielestä tosi pelottavia. :D

7. Maistoin pitkästä aikaa leipäjuustoa ja en muistanutkaan kuinka hyvää se oli. Pitää ostaa sitä joku päivä kaupasta, nam!

8. Ja lisää aurinkoa....♡ 


9. Meillä oli seinällä kiinnitettynä tällaisia neliön muotoisia kuvia monen vuoden ajan, mutta päätin ottaa ne pois ja laittaa albumiin. Nyt on seinä ihan tyhjänä ja silmä vielä totuttelee tähän! Nämä mustavalkokuvat on jo aika vanhoja ja tossa mun ja Eetun yhteiskuvassa oon 16-vuotias. Aika rientää!

10. Rakastan asua meren läheisyydessä ja oon oikeastaan aina asunut lähellä rannikkoa. Meren kohina saa rauhoittumaan ja auringonlaskut näyttää erittäin kauniilta meren rannalta katsottuna. Helsingissä merta on oikeastaan kaikkialla ja sen takia täällä tuuleekin pirullisesti melkein kokoajan, mutta siihenkin tottuu!

11. Vielä vähän Kiikunlähdettä! Tonne pitää vielä joskus palata paremmalla ajalla.

12. Saimaan matkalla ollessamme käytiin katsomassa Imatran Valtionhotellia, joka oli todella kaunis ja kiehtova! Tuo toimii siis nykypäivänäkin hotellina ja olisi todella siistiä päästä yöpymään tuolla. Tämä rakennus näyttää pikemminkin linnalta kuin hotellilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST