torstai 18. tammikuuta 2018

MITEN OIKEASTI MULLA MENEE?


ASU

Takki - Forever 21
Neule - Monki
Housut - Monki
Kengät - Dr. Martens
Pipo - H&M

_____________________________________

Oon ollut nyt nämä viime päivät tai oikeastaan viikot aika hukassa. Hukassa blogin suhteen ja oikeastaan koko elämänkin kanssa. Mulla on ollut kunnon inspiraation ja motivaation puute ja tuntuu, että en saa tuotua tänne blogiin sellaista sisältöä, mitä te haluaisitte lukea. Saatan heräillä yöllä monta kertaa ja alkaa pohtimaan kaiken muun harmin keskellä myös sitä, että mitä sitä sitten ensi viikolla postaisi, kun ei ole harmaita aavistustakaan. Silloin viime keväänä kun päätin alkaa bloggaamaan uudestaan, lupasin sen itselleni etten enää tee tästä taakkaa tai pakkopullaa. 


Oon ollut älyttömän stressaantunut koko talven. En haluaisi että oman elämän murheet heijastuisi liikaa blogiini, sillä haluaisin tän olevan positiivinen paikka missä saa heittää aivot narikkaan ja lukea kaikkea kivaa ja mielenkiintoista liittyen muotiin ja kauneuteen. Mutta jos oma elämä on päivä toisensa jälkeen yhtä alamäkeä ja hullunmyllyä, on kieltämättä motivaatio vähän hukassa. 

Mulla on paha tapa verrata itseäni toisiin ja vaadin itseltäni ihan liikaa. Oon ehkä vähän liiankin perfektionisti ja oon ihan älyttömän tarkka esimerkiksi siitä, minkälaisia kuvia julkaisen mun blogiin. Jos jotkut kuvaussessiot epäonnistuu, heitän hanskat tiskiin heti. Haluaisin päästä tästä eroon, koska tämä jos joku vaan lisää mun stressitasoa ja sitä, että haluan kokoajan vain suorittaa ja suorittaa täydellisesti.

Reetta kertoi postauksessaan aika hyvin myös toista mieltäni painavasta asiasta. Oon myös miettinyt sitä, että onko asupostaukset tarpeeksi kiinnostavia, koska mun asut ei ole sen kummoisempia. Tykkään postata tänne välillä tosi panostettuja asukokonaisuuksia ja välillä myös ihan niitä arkisiakin perusasuja. Ja niitä oikeastaan paljon enemmän. Kiinnostaako ne arkiasut ketään, vai kiinnostaako ihmisiä nykyään sellaiset asut, mitkä ovat kuin suoraan muotiviikoilta? Tässä postauksessa näätte nyt mun ihan tavallisen arkiasun. Mulle tyypillinen ylisuuri takki, muhkea neule ja erikoiset housut. Ja ne maiharit, tottakai. 


Välillä on hyviä hetkiä ja välillä huonoja ja oon yleensä aina selvinnyt pienestä inspis- ja motivaatiokadosta tekemällä asioita joista pidän mököttämisen sijaan, mutta nyt kiikastaa jostain ja energiataso tuntuu olevan ihan nollissa. Bloggaaminen on aika luovaa hommaa ja tuntuu, että pienikin stressi saa sen luovuuden katoamaan kuin tuhka tuuleen. En tiedä saitteko mitään selkoa tästä mun postauksesta, mutta tällä hetkellä mun päässä pyörii asioita niin paljon, että niitä on vaikea edes kokoa järkevästi yhteen postaukseen. 

Pitäisi nyt vaan osata rauhottua, saada stressi jotenkin hallintaan ja ottaa hyvä ote tämän blogin kanssa jälleen. Ja lakata vertaamasta itseäni liikaa muihin. 

10 kommenttia:

 1. Toi on niin normaalia! Harmittavaa, mutta normaalia. On vaikea olla vertaamatta itseään muihin saman alan tekijöihin ja miettiä miten erottuisi. Mielestäni kannattaa vaan luottaa siihen omaan juttuunsa, mikä on itsestä mukavaa ja mielenkiintoista, ja todellakin kannattaa näyttää ihan perusasujakin, nostan sille peukut ihan taivaisiin :D

  VastaaPoista
 2. Vähän samoja fiiliksiä ja "paineita" - joita ei haluis olevan! Yritän osata rentoutua ja olla liikaa miettimättä, unohtaa paineet ja antaa mennä sillä omalla jutulla, helppoo se ei aina oo mutta välillä pitää osata pysähtyä miettimään ja kysymään itseltään, että mitä mä teen ja mitä mä haluisin tehdä? Mutta hei niin upee look ja kuvat taas, tykkään tosi paljon!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ”helpottavaa” kuulla, että en ole ainut joka tän kaltaisten asioiden kanssa painii. Rentoutuminen tekis kyllä terää, mutta pitäisi saada pääkin kropan lisäks rentoutusmoodiin. Kiitos kommentistasi ♡

   Poista
 3. Mulle noi sun arikiasut on spessuasuja, tai siis lähinnä se - että jengi tuntuu olevan niin tottunut joihinkin superbloggaajien Versace outfitteihin, niin ainakin mun mielestä on paljon kivempi nähdä niitä sellasia vähän maanläheisimpiäkin asuja & jotka on enemmän jopa ehkä omassa hintaluokassakin :-D aina petyn ku nään jossain blogissa jonkun kivan peruspaidan ja sit se on joku kolmenhuntin Gucci :-D

  Tosin, oon tosi ulapalla Suomen blogimaailmasta tällä hetkellä.

  Mitä tulee tohon stressiin, pidä tauko. Ei ne lukijat mihinkään katoo jos ne oikeesti haluaa sun blogia lukea. You do you & you do what’s best for you - oli se sitten arkisempia asuja, tosi fancyja asuja, vaikka postaisit kissavideoita - mutta pääasiallisesti se mitä sä teet, on jotain mitä sä teet sua itseäs varten, et sun lukijoita.
  Ton mä aina pidän mielessä & se on helpottanu aika paljon kaikkea blogiin liittyvää stressiä, varsinkin niinä päivinä kun on monta yhteistyöpostausta & freelance kirjotus hommaa ja deadlinet paukkuu. Älä aja ittees piippuun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ottaa kuvia juurikin näistä mun tuiki tavallisista arkiasuista, koska uskon niiden olevan paljon enemmän samaistuttavampia kuin all-over-gucci-and-louis-vuitton asut. Kuitenkin todella harvalla kakskymppisellä on varaa ostella paljon kalliita designervaatteita ja mun blogin lukijakunta on just pääasiallisesti kakskymppiset naiset.

   Tauko on mulle jotenkin pelottava asia, sillä oon aina jotenkin ajatellut sen päätyvän sitten lopulliseksi. Parin päivän blogitauko on jees ja aion nytkin sen pitää, mutta pidempi taukoväli ei ole nyt ainakaan mielessä. Se stressi ei kuitenkaan lähde, vaikka blogiin en kirjoittaisi hetkeen. Sitten olisi eri asia, jos mun stressi ja ahdistus tulisi vain blogista!

   Mutta siitä oon varma, että tuun postaamaan tänne just sitä mitä ite haluan ja postaan sellasta materiaalia, mistä mä itekin haluaisin lukea. Toivon ja uskon, että se kiinnostaisi myös silloin muitakin. ♡ Kiitos kommentistasi!

   Poista
 4. Mullakin tapana verrata itseäni muihin, ottaa liikaa stressiä ja paineita! Pieni loma ja irrottautuminen koneesta helpottaa paljon - jos osaa päästää blogimaailmasta hetkeksi irti. Sun asut on älyttömän upeita, ne on just sua! Olet älyttömän upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä tässä on vaikeaa, kun ajatukset pyörii kokoajan blogissa. Tää on se työ/harrastus, mikä seuraa sua minne tahansa, vaikka sen koneen sulkisikin. Stressinhallintaa ja rentoutumista treenaamaan siis!

   Kiitos paljon sulle kehuistasi, olen otettu! ♡

   Poista
 5. Ihan sattumalta satuin blogiisi ja spontaani reaktio oli että mikä upea kuva ja asu! Sit luin tekstin ja ihmettelin miks asu ois muka ollu jotenkin liian arkinen. Luota vaan omaan juttuus! :)

  Jos mulla on luovuudessa kuivaa, ni lähden treffeille itseni kanssa, teen jotain mistä nautin mutta jota en ole tehnyt pitkään aikaan. Suosittelen! "Treffit" voi olla myös jotain outoa, vaikka jotain mistä oot tykänny lapsena. Tähän loppuu tää rändöm-komsu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että päädyit blogiini! Kiitos kehuista ♡

   Kiitos vinkistä, tossa oli kyllä ideaa! :)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST