torstai 4. tammikuuta 2018

MATERIAALIEN SEKASOPPA


ASU

Takki - DefShop (saatu)
Paita - H&M
Housut - Zara
Kengät - DefShop (saatu)
Hattu - Zara
Reppu - Forever 21

_____________________________________

Housut ja lakki vakosamettia, paita teddykangasta, kengät kiiltonahkaa, reppu veluuria ja takista löytyy myös pörröistä kangasta. Rakastan yhdistellä eri materiaaleja toisiinsa ja tässä yksi sekasoppa-asu! 

Eetu osti syksyllä itselleen vakosamettihousut ja oon siitä asti halunnut myös itselle samanlaiset vajaamittaiset rennot housut. Kuten arvata saattaa, en löytänyt mieluisia mistään ja lämpimän ruskean värisiä ei näkynyt missään. Helsinkiin palattuani kävin tsekkailemassa kaupungilla alet pikavauhdilla ja Zarasta löytyi juuri täydelliset housut. Vakosametti on näissä housuissa tosi ''hienoa'', eikä vaot ole kovinkaan syviä. Housut on myös 100% puuvillaa, joka on erittäin positiivista!

Tykkäätkö yhdistellä erilaisia materiaaleja asuissa?

2 kommenttia:

 1. Vaikka kuvissa olikin keskitytty asuun, en voinut olla bongaamatta sun ihanaa meikkiä. :) Näyttää hyvältä!

  Rehellisesti sanottuna, olen ihan surkea yhdistelemään materiaaleja ja varsinkin värejä. Ehkä siksi ihastelen näyttävää pukeutumista muilla, koska itse en siihen taivu sitten millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! ♡

   Kannattaa vaan rohkaistua ja yhdistellä! Mäkin käytin yleensä aina vaan pelkkää mustaa, mutta kokeilemalla sen on tajunnut, että värejä ja eri materiaaleja käyttämällä koko asu on paljon kiinnostavampi! :)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST