sunnuntai 14. tammikuuta 2018

LÄMPÖPATTERI


ASU

Takki - Monki
Paita - H&M
Farkut - Monki
Kengät - Dr. Martens
Pipo - DIY

_____________________________________

Ostin syyskuussa Monkin aleista kuvissa näkyvän takin ja nyt se on vasta päässyt ensimmäisiä kertoja käyttöön. Kyseessä on todellinen lämpöpatteri, joten nollakelit tuntuu jopa liian lämpimältä keliltä tän takin kanssa. Korkeiden kauluksien kanssa ei tarvitse kaulahuivia ja muhkeudensa ansiosta tämä on älyttömän mukava ja tuntuu kuin kävelisi ympäriinsä lämmin peitto päällä! Yhtenä päivänä tuuli todella paljon ja Eetu paleli vieressä, kun taas mulla ei ollut oikeastaan ollenkaan kylmä, vaikka oon aikamoinen vilukissa. iPhonen sääsovellus taisi näyttää tuona päivänä tuntuu iholla -luvuksi -9 astetta, joten tämä takki suorittaa tehtävänsä erittäin kiitettävästi! Niitä kahdenkympin pakkasia odotellessa.. tai sitten ei.

Takin kaveriksi laitoin valkoisen pörröisen paidan ja äitini tekemän pörröpipon. Rakastan teddykangasta ja ajattelin kysäistä äidiltäni, jos hän haluaisi tehdä vielä pipon kanssa mätsäävät hanskat. Sellaiset olisi varmasti superlämpimät, sillä nykyiset sormikkaani on itseasiassa aika ohuet!

Mainitsinkin edellisessä postauksessa hankkineeni Dr. Martensit ja tässä näette ne nyt ihka ekaa kertaa asukuvissa! En malta oottaa, että pääsen yhdistelemään näitä monien erilaisten asujen kanssa. Voisin varmaan hehkuttaa noita tappiin asti, mutta noh - säästän teidät siltä tältä erää.

Palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Tykkään sun tyylistä tosi paljon, se inspiroi mua oikeesti! Ihanat kuvat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin paljon ♡ Tämä piristi mun mälsää iltaa superisti. Olet ihana ♡

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST