torstai 25. tammikuuta 2018

EXTRASTI RENTO


ASU

Takki - Forever21
Paita - Mango
Culottesit - Boohoo
Kengät - Dr. Martens
Lakki - Zara
Kassi - Marimekko
Huivi - CubusMun blogia lukeneet varmasti tietää sen, että rakastan pukeutua rentoihin vaatteisiin. Tällä kertaa halusin laittaa sen rentouden maksimiin, vaikkakin onkin joku typerä sääntö, missä ei muka löysiä vaatekappaleita ei saisi yhdistää toisiinsa. Löysä paita, kireät housut ja toisinpäin - blaah! Mä yhdistän juuri ne vaatteet mitkä mun mielestä näyttää hyvältä ja tunnen oloni niissä mukavaksi.

 Mun viimeisin postaus käsitteli raitapaitatrendiä ja tässä onkin nyt yksi hyvä esimerkki siitä, miten mä tykkään yhdistää oversize kauluspaitaa. Talvella ohutta kauluspaitaa voi ihan huoletta käyttää - itsekin laitoin paidan alle vielä ihan normaalin mustan pitkähihaisen. Ei tullut kylmä, vaikka sitä luulinkin. Myös kesäiset culotteshousut voi yhdistää talvella, kunhan vaa laittaa paksut sukkahousut housujen alle. Mä käytän nykyään tosi harvoin culotteseja, mutta tämän raitapaidan kanssa tiesin heti haluavani yhdistää ne juuri näiden housujen kanssa. Paidan väreihin vielä mätsäävä kangaskassi ja i'm ready to go.

ps. Mietin hetken että mikä mun kasvoissa on erilaista, kunnes tajusin että olin unohtanut peitevoiteen kokonaan kulmakarvojen alta, millä yleensä siistin kulmien rajat. Älkää siis säikähtäkö pientä sotkuisuutta kulmakarvoissa.. :D

8 kommenttia:

  1. Ihana asu taas! Kivan rento juurikin, mutta jotenkin todella klassinen jollain tapaa :D

    http://nouw.com/jokijohanna

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Mun mielestä just tälläsiä "sääntöjä" pukeutumisen suhteen pitäisikin rikkoa! Kenenkään ei pitäisi sanoa mitä saa ja mitä ei saa yhdistää. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST