maanantai 11. joulukuuta 2017

VAKOSAMETTIHATTU


ASU

Takki - DefShop (saatu)
Paita - Zara
Farkut - Monki
Kengät - DefShop (saatu)
Hattu - Zara

_____________________________________

Oon pitkään vältellyt näitä baker boy -mallisia hattuja, koska melkein kaikilla on tällainen bloggaajahattu ja ajattelin, ettei sellainen sopisi päähäni. Päätin kuitenkin kokeilla tätä hattua kaupassa ja se ei näyttänytkään yhtään pöllömmältä. Ihan kivaa vaihtelua baskereihin ja pipoihin! Tää on siis materiaaliltaan vakosamettia, joka miellytti mua enemmän kuin se perus tavallinen Brixtonin lakki. Nää on jo ehkä vähän menneen talven lumia, mutta ei se mitään!

Muuten asu on aika tavallinen ja sellainen, mitä mun päällä yleensä näkee. DefShopilta saatu takki ja kengät on loistava kombo yhdessä ja toivon, että tolla takilla tarkenisi vielä hetken. Otettiin nämä kuvat itsenäisyyspäivänä ja oli muuten ihan täydellinen ulkoilusää; aurinko paistoi, oli valoisaa ja pakkasasteita pari. Älkää huoliko - mulla oli hanskat mukana, mutta kuvien ajaksi otin ne pois :D. Tällainen sää olisi ihanteellinen koko talveksi!

Itseasiassa mulla ei oo tällä kertaa tän enempää höpistävää, eikä aina varmaan tarvitsekaan olla monen sanan postausta. Mitä mieltä olitte tästä asusta :) ?

4 kommenttia:

 1. Upee asu ja aivan ihana tuo hattu!❤

  VastaaPoista
 2. Oi kuin söppänä ja mukavan "tavallinen" asu, toi lätsä on niin sievän näköinen sun päässä ja just kivan erilainen kuin se perus bloggaajahattu mikä iteltänikin löytyy :"D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kivaa tehdä välillä tänne blogiin postauksia näistä mun ihan tavallisista arkiasuista :) Kiitos paljon sulle ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST