tiistai 5. joulukuuta 2017

RUUTURAITAHOUSUT


ASU

Takki - Monki
Neule - H&M
Housut - Zara
Kengät - DefShop (saatu)
Baskeri - Stockmann

_____________________________________

Silloin kun ostin syksyllä mustavalkoiset ruutuhousut mun mielessä on käynyt monen monta kertaa se, että haluaisin myös toiset, joko harmaat tai ruskeat. No, kuukausia vierähti enkä ollut nähnyt kaupoilla mitään kivan näköisiä ja hintaisia ruutuhousuja. Menin käymään pitkästä aikaa Zarassa, koska olin bongannut netistä yhdet kivat toisenlaiset housut ja sivuilla luki, että niitä olisi vielä Aleksin myymälässä. Paikan päällä sitten huomasinkin, että housuja ei ollut enää jäljellä ja enkä jaksanut myöskään alkaa tilailemaan netistä niitä, vaan päätin että ne jääkööt sitten seuraavaan kertaan. Pari muuta juttua mitä olin tullut etsimään kuitenkin löytyi ja sattumalta silmiini pisti myös nämä ruuturaitahousut. Hetken mietittyäni ja kauppaa ympäri ämpäri kierrellen päätin ostaa nämä kuvassa näkyvät housut. Ja hyvä että ostin! 

Vaikka nää onkin aika erilaiset ja varmasti monen mielestä ihan kamalat, pääasia on se, että mä tykkään näistä! Tuo just kivaa kontrastia muuten tavalliseen asuun, jos on vähän erikoisemmat housut. Oon aatellut yhdistäväni näiden kanssa tätä valkoista, mustaa sekä punaista neuletta. Yksinkertaista, mutta toimii varmasti!

Ootte varmaan jo ihan kyllästyneitä tähän mustaan pufferiin, joka on melkein mun jokaisessa asukuvassa. Talvella haluaa kuitenkin laittaa yleensä sen lämpimimmän vaihtoehdon päälle, joten tää on ollut ahkerassa käytössä. Mä lupaan kuitenkin, että seuraavassa asupostauksessa ei ole tätä takkia! :D

_____________________________________

Asiasta kolmanteen - haluankin toivottaa teille jo nyt ihanaa itsenäisyyspäivää! Meikän itsenäisyyspäivä menee Linnan juhlia katsellen ja paaaljon glögiä juoden. Onko teillä jotain perinteitä mitä teette itsenäisyyspäivänä? Saa olla kyllä kiitollinen siitä, että saa asua Suomessa, vaikka välillä tää tympiikin. 

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST