tiistai 26. joulukuuta 2017

RAKASTUIN MÄ VAALEANPUNAISEEN

Kaupallinen yhteistyö: ShopALike


Vaaleanpunainen ja punainen on yhdistelmä mikä varmasti jakaa mielipiteitä. Mä en ennen voinut sietää eri punaisten värien yhdistelyä, mutta never say never! Mä kesällä jo haaveilin pukeutuvani näiden kahden värin komboon, mutta en omistanut yhtään järkevän näköistä vaaleanpunaista vaatekappaletta. Oon jotenkin hieman arastellut vaaleanpunaisen värin käyttöä, joten sen värisiä vaatteita ei juurikaan mun vaatekaapissa ole. Kirjoittelinkin tänne jonkin aikaa sitten, että mulla on ollut punaisen värin kanssa samoja ongelmia, mutta nyt tuntuu, että mun jokaisessa asussa on melkein jotain punaista! Hassua, miten joskus on arastellut jotain väriä ja pian käyttääkin sitä kokoajan.


Sain ShopALiken ja DefShopin yhteistyön tiimoilta valita pari vaatetta, joista yksi oli tämä ihana vaaleanpunainen Adidaksen college. Muut vaatteet mitkä valitsin heiltä näkyykin tässä postauksessa, mikäli ette ole sitä vielä nähneet! 

Muistan haaveilleeni tästä paidasta jo siitä asti, kun näin bloggaaja-vloggaaja Naagilla tämän paidan. College on siis miesten mallia ja paita on tosi reilun kokoinen, vaikka otin pienimmän koon. Mua jo hetken täällä seurailleet on varmaan sen huomannut, että rakastan ylisuuria vaatteita, joten tää oli ihan nappi valinta!


Näin joulupyhien jälkeen on alkanut perinteiset alennusmyynnit ja ShopALikellä sekä DefShopilla on alennusmyynnit käynnissä. Mikäli esimerkiksi etsit alesta jotain tiettyä vaatetta - vaikkapa juurikin Addun collegepuseroa - saat etsittyä sen kätevästi ShopALiken avulla, joka näyttää sinulle satojen eri verkkokauppojen tarjonnan. Kannattaa myös käydä tsekkaamassa ShopALiken Facebook-sivut, josta näkee ajankohtaisimmat tarjoukset sekä paljon muuta.

Toivottavasti olette saaneet rentouduttua pyhien aikana. Ollaan oltu täällä Saimaalla nyt päivän verran ja tämä Villa missä majoittaudutaan on aivan ihana! Kylpylässäkin on käyty ja katolla oleva palju testattu. Huomisen suunnitelmat on vielä auki, mutta tuun tekemään tästä visiitistä sitten ihan oman postauksensa. Mun Snäpistä ja Instagramista voi myös seurata mun minireissua!

4 kommenttia:

 1. Mä RAKASTAN pinkin/vaaleenpunaisen ja va punaisen yhdistelmää, jotenkin sointuu niin mukavasti ja sopivan räväkkä :D mulla oli just viime viikolla päällä pinkki neule, pinkki kaulahuivi ja punainen takki niin sain paljon kehuja yhdistelmästä :) Sun asuskin on kivan näköinen ihannoin tuota punaista pufferia <3

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/search/label/DIY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihanaa!! ♡ Kiitos paljon, tää pufferi on ihan lemppari :)

   Poista
 2. Mäkin inhosin ennen vaaleanpunaisen ja punaisen yhdistelmää. :D Mutta tän vuoden myötä oon kanssa alkanut tykästymään siihen tosi paljon. Saattaa ehkä johtua siitä, että sitä on jo tottunut näkemään niin tavallaan sitten turtuu siihen ja rupeaa tykkäämään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mitä sanoit! :) Kesällä ainakin näkyi niin upeita vaaleanpunainen+punainen yhdistelmiä, että en malta ottaa että voin kokeilla tätä komboa myös silloin! Tää Addun paita on varmaan mun ainut vaaleanpunainen vaatekappale 😂

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST