torstai 21. joulukuuta 2017

MITEN STAILATA RUUTUHOUSUT?

Tämän vuoden yksi mun lempparitrendeistä on ollut ehdottomasti ruutuhousut. Viime aikoina on alkanut näkymään värikkäitä ja monen eri mallisia ruutuhousuja, josta oon innoissani! Ruutuhousut on yllättävän helppo yhdistää eri asuihin ja päätinkin tehdä teille pari inspiraatiokollaasia, mikäli ruutuhousut on teihin iskeneet! Erikoiset housut muuttaa asun ilmettä ja saa sen näyttämään mielenkiintoisemmalta. Joillekin saattaa tulla näistä mieleen vaan pyjamahousut, mutta oikein stailattuna ne ovat älyttömän hyvännäköiset. 

BROWN TONES

Ruskean ja valkoisen yhdistelmä on freesi ja valitsin tähän asuun näyttävän ruskean teddytakin sekä valkoiset sukkanilkkurit. Voisin laittaa tämän asun päälleni ihan koska vaan! Ruskean ja valkoisen kaveriksi valitsin mustat asusteet, jotka tuovat vähän kontrastia muuten vaaleaan asuun. Tummanpunainen huulipuna viimeistelee tämän lookin täydellisesti.


RED AND BLACK

Musta ja punainen on yhdistelmä mikä ei petä koskaan. Tämä asu on näihin muihin verrattuna ehkä arkisin, mutta siitä huolimatta erittäin tyylikäs. Mulle tuli ennen aina mieleen punaisista ruutuhousuista vaan punkkarit ja omistinkin ala-asteella punaiset skottiruutuhousut. On hassua miten mieltymykset muuttuu ja nyt oon jälleen rakastunut näihin ja tämän tapaiset housut näkyikin mun edellisessä asupostauksessa. Maiharit näiden housujen kanssa yhdistettynä on loistava combo ja tasapainottamaan tätä asua valitsin mustan pikkurepun helmiyksityiskohdilla - kuinka ihana! 


CLASSIC GREY

Harmaa on varmaan suosituin ja käytetyin väri ruutuhousuissa. Harmaan kanssa sopii aikalailla mikä väri vaan, mutta valitsin tähän beigen värisen neuleen. Tykkään yhdistää maanläheisiä sävyjä ja näin lopputuloksesta tulee rauhallinen ja klassinen. Muutoin klassiseen tyyliin valitsin näyttävän shearling takin, helmikoristellut bootsit ja helmilaukun! Ei ole varmaan tullut epäselväksi se, että tykkään helmistä? :D Baskeri toimii tähän asuun kuin kirsikka kakun päälle. 

_____________________________________

Iskeekö teihin ruutukuvio ylipäätään ja mikä oli sun lemppari asukokonaisuus näistä?

2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset kollaasit, sulla on niihin hyvin silmää! Ja just sun näköiset asut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep nää on kyllä sellasia asuja mitkä voisin laittaa päälleni koska vaan :) Kiitos sinulle ♡

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST