maanantai 4. joulukuuta 2017

MINIKÄMPÄN JOULUKORISTEET


Miten koristella koti edes himpun verran jouluisemmaksi, jos joulukuusikaan ei mahdu minnekkään? 

Me asutaan mun poikaystävän kanssa todella pienessä kämpässä ja vaikka pohjaratkaisu on tässä erittäin hyvin toteutettu, ollaan päätetty pitää huonekalujen määrä minimissä, ettei kämppä ole liian täynnä tavaraa. Tykkään aika minimalistisesta tyylistä ja täällä pikku komerossa järjestyksen pitäminen on aika haastavaa. Mä perfektionistina välillä revin hiuksia päästäni tän kämpän suhteen, kun en saa mitenkään tätä pidettyä nätissä järjestyksessä! Tavaroille ei tunnu löytyvän paikkaa ja nojatuolikin taitaa olla nykyään poikaystävän vaatekaappi. :D Pitäisi tehdä suursiivous ja laittaa eteenpäin taas kasa vaatteita ja tavaraa, joita emme tarvitse enää.

Meillä oli viime vuonna yksi ainut joulukoriste, joka oli iso kultainen pahvitähti ikkunalla. Tänä vuonna halusin testata jotain muuta ja etsinkin aluksi pientä mustaa joulukuusta, mutta en löytänyt sopivaa mistään. Kävelin yksi päivä meidän lähikukkakaupan ohi ja näin siellä simppelin, mutta kauniin marjaoksan. Tadaaaa - ja siitä se ajatus sitten lähti!

IMG_4544

Päätin sitten rakentaa meidän ruokapöydälle tällaisen joulukoristehässäkän, joka toimikoot sitten meidän joulukuusenakin. Muita joulukoristeita en taida tämän lisäksi laittaa, ettei mene ihan sekamelskaksi koko asunto. Oksan kaveriksi laitoin mun suosikki tuoksukynttilän H&M Homesta ja pari karkkikeppiä (jotka on varmaan pian jo syöty :D.) Maljakko on jo vanha eikä mikään hirveän nättikään, mutta en tiedä minkälainen maljakko olisi hyvä tähän - läpinäkyvä vai ei?

Kukkakaupan myyjä sanoi, että kyseinen oksa kestää suhteellisen pitkään elossa, jos vaan muistaa vaihtaa ahkerasti lämpimän veden. Voipi olla että joutuu vielä jouluun mennessä ostamaan pari uutta tällaista, jos tätä asetelmaa haluan jouluun asti pitää. Ainakin tällä hetkellä oon sitä mieltä, että tää näyttää kivalta!

Myyjä sanoi mulle tän oksan nimen, mutta unohdin sen tietysti heti. Aloin metsästämään tämän kyseisen oksan nimeä internetin syövereistä, mutta mikään ei oikein näyttänyt samalta. Orjanlaakeri tuli monesti vastaan, mutta Googlen kuvahaun kuvista ei oikein osaa sanoa juuta eikä jaata. Onko siellä jotain kasvieksperttejä, joka osaisi kertoa, mikä tämä oksa on?


Toivotaan, että ensi jouluksi oltaisiin jo löydetty meille isompi kämppä, johon saisin vihdoin ostettua ikioman joulukuusen. Onko siellä ruudun toisella puolella muita minikämpässä asuvia? Saatteko joulukoristeet hyvin mahtumaan ilman, että lopputulos on kaaos? Pienessä asunnossa eläminen on aika taitolaji!

4 kommenttia:

  1. Toi on oikeesti kyl ihanan jouluisen näköinen ! 😍 Ja fiilaan niin täysin tota pienen kämpän ongelmaa ! Meillä on nyt 2 x isompi kämppä ku aiemmin, eikä vieläkään ole todellekaan tarpeeksi tilaa, ja näin jälkeenpäin en kyllä ymmärrä miten siinä edellisessä mahduttiin edes olemaan... Mutta osaapahan sitten arvostaa pientäkin tilan lisäystä 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Joo välillä tyypit ihmettelee miten me voidaan asua näin pienessä kämpässä, mut 3 vuotta tässä ollaan jo menty! Nyt on alkanut tympimään niin paljon, että muutetaan kyllä heti kun vain saataisiin se sopiva asunto.

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST