maanantai 25. joulukuuta 2017

JOULUAATON TUNNELMIA


Jouluaatto on nyt takana päin ja tässä teille parit räpsyt eiliseltä! Aamupäivä kului Joulupukin kuumalinjaa ja Lumiukkoa katsoen ja ruokia valmiiksi laitellen. Kärsimätön pikkusiskoni halusi avata lahjat heti syömisen jälkeen ja mä sain toivomani Cubuksen jumpsuitin! Illemmalla katsottiin vielä Joulupukkia ja noitarumpua sekä Samu Sirkan joulutervehdystä, jotka on aina pakko katsoa jouluna.

Meidän jouluun ei kuulu mitään sen ihmeempiä perinteitä eikä kierrellä esimerkiksi sukulaisten luona. Ollaan vaan kotona perheen kesken ja mummuni myös liittyy aina seuraan! Tämä joulu oli myös Maxin ensimmäinen joulu ja annoin hänelle lahjaksi lelun, jota hän sitten vingutti koko aattopäivän :D! Jouluaatto oli ihana kaikin puolin, vaikka mitään sen ihmeellisempää ei tehtykään - tuskin tarvitseekaan.

Tänään otetaan suunnaksi Itä-Suomi ja mennään muutamaksi päiväksi Holiday Club Saimaaseen! Ollaan varattu koko konkkaronkalle Villa, jossa tullaan hengailemaan nämä välipäivät. Tuun ehdottomasti laittelemaan meidän Saimaa visiitiltä tännekin sitten kuvia, joten palaillaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST