torstai 14. joulukuuta 2017

IHONHOIDON ILTARUTIINI


Olin parisen viikkoa sitten L'Occitanen joululahjaworkshopissa, jossa saatiin paketoida L'Occitanen suosituimpia joululahjoja. Valinnanvaraa oli paljon, mutta päätin paketoida itselleni tämän sheavoisarjan. Mulla on erittäin kuiva iho varsinkin näin talvella ja voin rehellisesti sanoa, että mun iho ei ole varmaan ikinä voinut näin hyvin kuin nyt. Nämä tuotteet oli mulle niin positiivinen yllätys, että mun on kyllä ihan pakko vinkata näistä teillekin. Nyt siis korvat hörölle ja varsinkin, jos sulla on kuiva iho!


Oon varmaan jo ennenkin maininnut siitä, että mun ihonhoitorutiinit vaihtelee aika paljon, koska saan kohtuullisen paljon ihonhoitotuotteita testiin. Iltarutiini varmaan vaihtelee kaikkein eniten, sillä saatan vaihdella eri misellivesien kohdalla toisiin ja testata uusia kasvorasvoja useasti. Puhdistan kasvot aina ensiksi Nivean dry skin meikinpuhdistusliinoilla, jotka poistaa kätevästi nestemäiset huulipunat ja vedenkestävät ripsarit. Oon käyttänyt noita samoja liinoja monta vuotta ja ne on toimineet oikein hyvin mun kasvoihin, vaikka turhia hajusteita ne sisältävätkin. Pelkät meikinpuhdistusliinat ei kuitenkaan puhdista kasvoja tarpeeksi. 

Kun ensimmäistä kertaa kokeilin näitä tuotteita, mietin, että miksi ihmeessä en ole käyttänyt näitä aina! Aloitin kasvojen puhdistuksen laittamalla vanulapulle tuota kasvovettä, joka puhdisti tehokkaasti loputkin meikit. Iho tuntui samantien erittäin kosteutetulta, vaikka yleensä vielä tässä kohtaa illan puhdistusrumbaa mun iho huutaa erilaisia rasvoja jytyjen puhdistusaineiden käytön jälkeen.

Toiseksi laitoin tätä kasvojenpuhdistusöljyä, jota ei tarvitse laittaa kuin ihan pienen tipan verran. Hieroin tätä kasvoilleni ja tuli kunnon spa-fiilis tästä kasvoja lämmittävästä öljystä! Lopuksi vielä kastelin kädet vedellä ja hieroin kasvoja pyörivin liikkein, jolloin öljy muuttuu hitusen maitomaiseksi. Taputtelen kasvot tämän jälkeen pyyhkeeseen, jotta liiallinen öljyisyys lähtee.


Kun meikit on puhdistettu, laitan aivan viimeiseksi kasvoilleni tätä voidetta, joka on erittäin kosteuttava! Voide lupaa jättää ihon jopa 24 tunnin ajaksi kosteutetuksi ja aamulla en oikeastaan laita enää kasvorasvaa, koska tämä kosteuttaa yllättävän pitkään. Mun ihossa ei ole enää kuivia kohtia sekä iho näyttää terveemmältä ja tuntuu pehmeämmältä - vihdoinkin! Oon kokeillut ties mitä rasvoja perusvoiteista apteekin rasvoihin, mutta tää on varmaan ensimmäinen, joka toimii ihan oikeasti.


Mulla ei ole ikinät ollut minkään tietyn merkin ihonhoitosarjaa vaan oon käyttänyt sekaisin monien eri merkkien tuotteita. Nyt oon kuitenkin huomannut sen, että lopputulos on paljon parempi tuotteilla, mitkä on suunniteltu käytettäväksi yhdessä. Uskon nyt erittäin vahvasti siihen, että nää tulevat jäämään osaksi mun kasvojen iltarutiinia pitkäksi aikaa, koska nää aikuisten oikeasti toimii mun hiekkapaperi-ihoon! Ihokaan ei varmaan siitä hirveästi tykkää, että vaihtelen ja testailen uusia tuotteita koko ajan. 

Tätä kyseistä trioa myydään siis L'Occitanella lahjapakkauksena, joten tää on erittäin passeli joululahjaksikin. Toki tuotteet voi myös ostaa erikseen. Suosittelen näitä tuotteita lämpimästi, oli sulla sitten kuiva iho tai normaali iho. En oo varmaan ikinä oottanut yhtä innokkaasti sitä, että pääsee ottamaan meikit pois iltaisin, sillä nää tuotteet on todellista arjen luksusta!

2 kommenttia:

  1. L'Occitanen Shea-sarja on ihan huippu :) Täälläkin on kaikki nuo tuotteet päivittäisessä käytössä.

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST