perjantai 22. joulukuuta 2017

9 POSITIIVISTA


1. Sunnuntaina on vihdoin ja viimein jouluaatto! Sillä hetkellä kun tää postaus tulee julki oonkin bussissa köröttelemässä kotikotia päin joulun viettoon. Tätä on odotettu! Ihanaa päästä rentoutumaan ja viettämään aikaa läheisten kanssa. Harmikseni en vietä tämän vuoden joulua Eetun kanssa, mutta jospa ensi vuonna olisi mahdollisuus.

2. Mun hetki sitten ostamani punainen puffertakki on pelastanut monet asut kriiseiltä ja on lämmittänyt mukavasti kylmässä tuulessa. Oli meinaan hyvä ostos! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä sitä, että minkä takin otan jouluksi mukaan. 

3. Jätin puuterin kokonaan pois mun meikkirutiineista ja se oli hyvä päätös! Kuulas ja heleä meikkipohja näyttää paljon freesimmältä ja luonnollisemmalta kuin mattainen pohja. Kuulautta boostaa mun suosikki Essencen Fresh & Fit primer! 


4. Vanhempani tarjoutuivat antamaan mulle joululahjaksi lahjakortin kampaamoon, josta oon super innoissani! Pääsen vihdoin eroon kamalasta juurikasvusta ja pääsen muuttamaan koko hiuskuontalon sävyä hitusen vaaleammaksi. Myös otsahiukset kaipaavat leikkuuta! Oon joutunut pitämään aina ulos lähtiessäni jotain hattua taikka pipoa päässä, koska juurikasvu on tehnyt koko ilmeestä tosi sottaisen. Onneksi ei enää pian!

5. Ollaan suunniteltu parin mun entisen kotipaikkakunnan kaverin kanssa ravintolailtaa, koska joulu vietetään perheen kesken ja uuden vuoden olen Helsingissä, joten on kiva kokoontua yhdessä vielä vikaa kertaa tänä vuonna!

6. Koska vietetään Eetun kanssa joulu erillään, niin ollaan yritetty tehdä mahdollisimman paljon kaikkea yhdessä ennen joulua. Ollaan kuvailtu paljon, kierrelty kaupungilla, katsottu Sohvaperunoita, herkuteltu ja vaikka mitä! Saan olla maailman onnellisin siitä, että mulla on noin ihana poikaystävä. Vieläkään melkein neljän vuoden yhdessäolon jälkeen en tajua sitä, miten sainkaan noin rakastavan ja ihanan ihmisen rinnalleni. 


7. Koko syksy on ollut aikamoista alamäkeä ja huonoja uutisia kerta toisensa jälkeen, mutta tällä viikolla sain pitkästä aikaa kuulla jotain positiivistakin tähän tilanteeseen. Tämän uutisen johdosta on ollut tosi pirteällä mielellä koko viikon. 

8. Odotan innolla lähestyvää uutta vuotta, koska valmistun vihdoin keväällä koulusta ja muutenkin haluan vain päästä eroon jo tästä vuodesta. Riittää jo!! 

9. Mulla on tosi paljon inspiraatiota eri asuihin, mutta myöskin kokoajan mielessä uusia hankintoja. Joulualet lähestyy, mutta yritän olla ostamatta mitään turhaa. Pari tarpeellista juttua olisi kuitenkin ostoslistalla!

_____________________________________

Mun blogi hiljenee nyt tältä viikolta ja palaan blogin ääreen joulun jälkeen. Muistakaa rentoutua ja nauttia läheistenne seurasta. Unohtakaa stressi, negatiivisuus ja olkaa kiitollisia siitä mitä teillä on. Rauhallista joulua teille jokaiselle! ♡ 
_____________________________________

ASU

Takki - New county
Paita - H&M
Farkut - Monki
Kengät - Defshop (saatu)
Hattu - Zara
Laukku - Nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST