perjantai 1. joulukuuta 2017

12 RANDOMIA FAKTAA MINUSTA


1. Stressaan asioista joista ei tarvitsisi stressata ja sitten en stressaa asioista mistä ehkä pitäisi. Hyvä kombo! 

2. Oon muuttanut elämäni aikana viisi kertaa ja muutin omilleni, kun olin 15-vuotias. Muutin lapsena tosi paljon ja oli tosi kivaa, että pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin aina jokaiselta uudelta asuinpaikkakunnalta. 

3. En oo ostanut irtokarkkeja enää sen jälkeen, kun näin karkkikauhassa majailevan kärpäsen imeskelemässä karkkia. Bye!!4. Saatan herätä välillä yöllä ja miettiä tuntikausia sitä, miten kotikotona Max ja Milli voi. Välillä oon jopa alkanut itkemään sitä, kun tuntuu niin pahalta ajatella, että Milli nukkuu ilman mua ihan yksinään vierashuoneen sängyllä. :D Joo, oon tosi herkkätunteinen jos kyseessä on eläimet. 

5. En osaa röyhtäistä. Oon yrittänyt opetella, mutta se röyhtäisy ei vain tule! Sen sijaan mulla tulee kurkusta jotain ihme pihinää, joten oon päätellyt että se on sitten mun röyhtäisy. Kaverit välillä nauraa sitä, kun kuulostan ihan sammakolta!

6. Pelkään hirviä ihan kamalasti! Automatkoilla mua aina kuumottelee se ajatus, jos jostain metsästä pomppaa iso hirvi. En edes tiedä mistä tämä pelko on lähtöisin, mutta veikkaan siitä, kun on aika monta kertaa se hirvi tupsahtanut yllättäen tielle ja olen sitä sitten pelästynyt. Ne jalat on niin pitkät ja oikeen kylmäväreet tulee, kun ajattelen edes koko otusta! Tääkin pelko on vähän jo helpottanut, mutta nään siltikin painajaisia siitä, että oon yksin pimeällä metsätiellä ja vastaan tulee iso hirvi. Hyi.


7. Mun on aina pakko syödä aamupala tai en lähde muuten kotoa. Mua ei haittaa jos lounas tai päivällinen jää välistä, mutta aamupalan syön aina! Oon aina ihmetellyt ihmisiä, jotka on tullut töihin tai kouluun ilman, että on syönyt mitään aamulla.

8. Ruoasta puheen ollen - oon tosi nirso. En yleensä uskalla maistaa mitään uutta, vaan turvaudun aina tuttuun ja turvalliseen. Ajankohtainen esimerkki on se, että en tykkää mistään jouluruoasta. Piparit, glögi ja suklaa menee, mutta mitkään laatikot ei uppoa. Eikä varsinkaan rosolli!! 

9. Rakastan sisustamista, mutta en pysty toteuttamaan tänne meidän pikku kopperoon mitään mun suunnitelmia. Isompi kämppä on hakusessa, mutta vielä ei ole tärpännyt. Ennen olin se ärsyttävä kaikkipitääollavalkoista -tyyppi, mutta nyt haaveilen tummanvihreästä tai keltaisesta samettisohvasta!


10. Oon ollut yläasteikäisestä kasvissyöjä ja lopetin lihansyönnin sen takia, koska en vain tykännyt siitä ja se ällötti. Nyt näin vanhempana oon perehtynyt enemmän myös eettisyyteen. En siis syö mitään lihaa, kanaa tai kalaa, mutta maitotuotteita käytän jonkin verran, niitäkin tosin aika vähän. Pidän itseäni aika huonona kasvissyöjänä, sillä en tykkää mistään härkis/nyhtis/mikä lie hommeleista ja mitkään ravintoloiden vegaaniruoat ei yleensä maistu mulle. Tofu on kyllä hyvää! 

11. Tykkään enemmän isoista koirista kuin pienistä. Tähänkään ei ole mitään sen kummempaa syytä, mutta isommat koirat on aina ollut lähempänä mun sydäntä. Jos meillä on ollut koira se on ollut iso, eikä pikkuisia koiria oo meidän kotona ikinä ollut. Jotenkin tuntuu etten osaa olla niiden kanssa, kun on tottunut isoihin möllyköihin :D 

12. Mun lemppari Youtubettaja on Tapio on the move! Mua on aina kiinnostanut ilmailu ja Tapion vlogit ja lentostoryt on ihan parhaita ja niin mielenkiintoisia. En oikeen enää jaksa katsoakaan mitään muuta Youtubesta, koska Tapion vlogeista saa paljon enemmän irti ja mitkään hömppävlogit ei mua juurikaan kiinnosta. Jos siis lentokoneet, lentäjän työ ja ilmailu kiinnostaa, suosittelen katsomaan hänen videoitaan. Kiitokset mun iskälle siitä, että näytti mulle Tapsan kanavan!


_____________________________________

Kivaa joulukuun ekaa teille kaikille! ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST