sunnuntai 5. marraskuuta 2017

KIILTÄVÄ PUFFER


ASU

Takki - Monki
Paita - Monki
Farkut - Monki
Laukku - H&M
Nilkkurit - Asos
Lasit - Ray-ban

_____________________________________

Mulla on ollut tässä lähipäivinä joku ihmeen inspiraatiovimma eri asukokonaisuuksiin ja tässä onkin yksi tämän vimman tuotos! Toi Monkin pufferi tulee varmaan olemaan mun yksi tän talven käytetyimmistä takeista, sillä toi on niin lämmin, mukava ja sopii oikeastaan mihin asuun vain. Kyseinen takki on samaa mallia tän asun takin kanssa. Toi materiaali tosin mietityttää, että miten se reagoi kovimpiin pakkasiin, mutta sen näkee sitten. 

Tämä asu on muutenkin tosi Monki painoitteinen, mutta sieltä vaan löytyy niin mun tyylisiä vaatteita ja voinkin kyllä sanoa, että suurin osa mun lempparivaatteista on Monkista. Onko täällä muita Monki diggareita? 

Pitää vielä sanoa teille se, että en ole laittanut noita mun etuhiuksia näissä kuvissa mitenkään, koska suoristusraudalla hiusten käristäminen joka päivä ei oo hirveen hyväksi hiuksille. Yritän pitää lämpörautojen sun muiden käytön aika minimissä, joten ihan joka päivä en viitsi näitä laittaa, vaikka ulos menisinkin. Lopputulos ei oo ihan ehkä niin kaunis, joten ignooratkaa mun harakanpesä tukka. :D 

Kivaa sunnuntain jatkoa teille ja toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu 

6 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST